شفا آنلاین:متخصص بیماری های عفونی گفت: مصرف چای، عسل و میوه گریپ فروت برای درمان آنفلوانزا مفید است.
به گزارش شفا آنلاین، پزشکان انگلیسی در یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیده اند، از آنجا که میزان مقاومت باکتری ها در برابر داروهای آنتی بیوتیک همچنان رو به افزایش است و به تدریج این داروها تاثیر درمانی خود را از دست می دهند، روش های سنتی مثل خوردن چای و عسل برای مقابله با میکروب های بیماری زای قوی موثرتر هستند.
به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر «رضا زارع» هر چند نوشیدن مایعات برای درمان آنفلوآنزا را مفید عنوان کرد اما در عین حال استراحت کافی را هم برای درمان این بیماری مورد تاکید قرار داد.
وی اظهارداشت: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که با گذشت زمان عامل ویروسی آن دچار تغییرات و باعث علائم بیماری می شود.
این ویروس باعث بیماری تنفسی حاد می شود و علایم عمده آن شیوع ناگهانی تب بالا و درد شدید عضلانی است.
این متخصص بیماری های عفونی ، در ادامه گفت : ضعف، کمر درد، درد شکمی، سردرد، سرفه و خشونت صدا از دیگر علایم این بیماری به شمار می آید.
وی اظهار داشت: فصل شیوع بیماری آنفلوانزا اغلب در فصل سرد سال است و راه انتقال آن نیز به وسیله تماس مستقیم و غیر مستقیم با بیمار صورت می گیرد به همین علت استفاده از لیوان، حوله، دستمال، مسواک و وسایل شخصی بیمار موجب سرایت آن به دیگران می شود.
زارع با بیان اینکه روبوسی ، دست دادن و تماس نزدیک با بیمار، باعث انتقال بیماری آنفلوانزا می شود، گفت: ازدحام جمعیت در مهد کودک ها، سربازخانه ها و محیط های شلوغ به راحتی ویروس آنفلوانزا را منتقل می کند.
وی گفت: این بیماری به ندرت عوارض ریوی و قلبی شدید دارد و گاهی عفونت باکتریال ثانویه نیز در این افراد باعث عوارض جدی در گوش میانی و ریوی می شود.
این متخصص عفونی در خصوص استفاده از واکسن آنفلوانزا، گفت: افراد کهنسال، اطفال، افرادی که مبتلا به بیماری های سرطانی، نارسایی تنفسی، کلیوی،قلبی، دیابتی هستند و همچنین زنان باردار باید واکسن آنفلوانزا دریافت کنند.
وی گفت:واکسن آنفلوانزا هر ساله یک بار باید در فصل پاییز تزریق شود و اگر فردی آنفلوانزا داشت و دچار خلط خونی و یا درد شدید گوش و نارسایی تنفسی و تنگی نفس و درد قفسه صدری شد، باید زودتر به پزشک مراجعه کند.
ک/ف س