وی افزود: بر همین اساس بسیاری از اساتید و شخصیتهای بینالمللی از جمله رئیس انجمن بینالمللی جراحی زانو به رغم تمایل برای شرکت در این کنگره موفق به حضور نشد ولی با این وجود از کشورهای اروپایی و آمریکا و بسیاری از کشورهای همسایه جهت شرکت در کنگره میهمانان زیادی حضور یافتند.
رئیس انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیبهای ورزشی با بیان اینکه تمامی مباحث علمی و یافتههای جدید در ارتباط با جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیبهای ورزشی امروز در این کنگره مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت، گفت: انحراف مفصل زانو و تعویض آن از جمله مسائل مهمی بود که مدعوین از سخنرانی صاحبنظران در این زمینه بهرهمند شدند.
رازی در ادامه به عدم مدیریت خرج پول در حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: متأسفانه انواع مکملها در بازار کشور همچون نقل و نبات وجود دارد و بخشی از افراد جامعه همچون کارمندان بازنشسته قسمتی از حقوق و درآمد خود را صرف هزینه خرید این مکملها جهت درمان آرتروز و دردهای مفصلی میکنند.
وی تصریح کرد: این در حالی است که بسیاری از داروهای حیاتی ممکن بوده دسترسی به آن اندک باشد و به رغم گران بودن برخی از مکملها مردم به دلیل اینکه تصور میکنند اگر این مواد را مصرف کنند مشکل غضروف یا آرتروز آنها برطرف خواهد شد نسبت به خرید آن اقدام میکنند.
رئیس انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیبهای ورزشی با تأکید بر اینکه فروش و دسترسی مکملهای غذایی و دارویی باید با مدیریت دقیق وزارت بهداشت انجام شود، گفت: شبکههای ماهوارهای نسبت به تبلیغ قرص و مکملهایی جهت ساخت غضروف و درمان آرتروز و پوکی استخوان اقدام میکنند و متأسفانه بخشی از جامعه نیز اغفال این تبلیغات میشوند.
رازی نسبت به مصرف این مکملهای غضروفساز هشدار داد و گفت: برخی برای کاهش درد مفصل در میانسالی تزریق آمپولهایی همچون کورتون را پیشنهاد میکنند که استفاده از این روش درمانی دو تا سه بار در سال مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
چهارمین همایش بین المللی جراحی زانو ، ارتروسکوپی و آسیب های ورزشی از ۲۸ تا ۳۱ اردیبهشت ماه جاری در مرکز همایش های برج میلاد در حال برگزاری است.