تحقیقات نشان میدهد زنانی که از اسفناج و سبزیهای سبز دیگر استفاده میکنند، پیر شدن سلولهایشان را به تاخیر میاندازند.
شفا آنلاين: اسفناج، قهوه، غلات، میوه و سبزیجات ، تخم مرغ، ماست، انبه، سیب زمینی، ماهی، شکلات و روغن زیتون از مواد غذایی هستند که به تقویت حافظه کمک می کنند.به گزارش شفا آنلاين به نقل از دیلی میل، اسفناج به دلیل برخورداری از بافتهای گیاهی از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند.تحقیقات نشان میدهد زنانی که از اسفناج و سبزیهای سبز دیگر استفاده میکنند، پیر شدن سلولهایشان را به تاخیر میاندازند.اسفناج به دلیل آنزیمهای موجود در برگهایش موجب تقویت هوش و حافظه می شود. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که برای تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به بیماری قلبی بسیار مفید وحاوی مواد آنتی اکسیدان نیز است.قهوه از موادی مانند آنتیاکسیدانها، آمینواسید، ویتامین و مینرال برخوردار است به ویژه اگر دانههای قهوه را دم کنید و بخورید برای تقویت حافظه بسیار مفید است. قهوه همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که برای تقویت حافظه مفید و لازم است.میوه و سبزیجات نیز دارای آنتیاکسیدانهای بسیار مفیدی برای بدن هستند و خوردن آنها موجب تقویت حافظه می شود . علاوه براین تخم مرغ نیزبرای تقویت حافظه بسیار مفید است به ویژه مصرف تخم مرغ در دوران بارداری موجب افزایش هوش کودک می شود.یک ظرف ماست دارای امگا 3 و دی.اچ.ای نیز برای تقویت حافظه بسیار مفید است.انبه نیز از میوه هایی است که خوردن آن موجب تقویت حافظه می شود . این میوه دارای بافت های چربی است اما خوردن آن باعث میشود که گردش خون تسریع شود. هنگامیکه گردش خون سریعتر شود باعث میشود خون بیشتری به مغز برسد .محققان استرالیایی به تازگی دریافتهاند موادی مانند کربوهیدراتهایی که به وفور در سیب زمینی یافت میشود، باعث تقویت حافظه میشود.ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سریعتر سلولهای مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه میشود. ماهی برای عارضه قلبی نیز مفید است.شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه میشود. البته بهتر است شکلاتهایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.محققان معتقدند، غذاهای سرشار از آنتیاکسیدانها و روغن زیتون حافظه را تقویت میکند.همچنین محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای چربی و قند فراوان نظیر چیپس و نوشابههای گازدار بهره هوشی کودکان ˈIQˈ را کاهش میدهد.