کد خبر: ۱۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۱ - 2013March 19
استفاده از مواد غذايي خانگي اولويت بيشتري به استفاده از مواد غذايي که در رستوران هاي بين راهي استفاده مي شود دارد.
شفا آنلاين :هنگام مراجعه به رستوران هاي بين راهي توجه به محيط و نوع غذا از اهميت خاصي برخوردار است.نياز محمدزاده، دکتراي تغذيه با اشاره به اينکه حتي الامکان نبايد در سفرهاي نوروزي به رستوران هاي بين راهي مراجعه کرد اظهار داشت: چنانچه به هر دليلي افراد خواهان استفاده از رستوران هاي بين راهي در سفرهاي نوروزي شدند بايد به رستوران هايي مراجعه کنند که شناخته شده بوده و امکان پيگيري اصول بهداشتي در آنها وجود داشته باشد. وي افزود: در هنگام مراجعه به رستوران هاي بين راهي سعي شود از ظروف يکبار مصرف و يا ظروفي که افراد از منزل با خود مي برند استفاده کنند و غذايي که در درجه اول براي خوردن توصيه مي شود جوجه کباب با دوغ است. دکتر محمدزاده استفاده از گوشت قرمز و کباب کوبيده در رستوران ها را اولويت آخر براي غذا خوردن عنوان کرد و اظهار داشت: بيشترين آلودگي از نظر تهيه و مواد زائد و چربي گوشت قرمز است بنابراين بهتر است از اين غذاها استفاده نشود. وي تاکيد کرد: در سفرهاي نوروزي هنگام مراجعه به رستوران به هيج وجه از سالاد و سبزيجات استفاده نشود زيرا احتمال آلودگي انواع بيماري هاي گوارشي در سبزيجات بسيار بالاست. دکتراي تغذيه استفاده از آبليمو، آبغوره و سرکه را در کنار انواع غذاها براي محافظت از بدن ضروري دانست و خاطرنشان کرد: از انواع ماست و دوغ و لبنيات هايي که بسته بندي نيستند و از آبهايي که منشا مشخصي ندارند بايد خودداري کرد. دکتر محمدزاده يادآور شد: به هرحال استفاده از مواد غذايي خانگي اولويت بيشتري به استفاده از مواد غذايي که در رستوران هاي بين راهي استفاده مي شود دارد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: