شفا آنلاین:اگر مبتلا به دیابت هستید، برای کنترل بهتر قند خون خود نان بیات سبوس مصرف کنید.
  	 	به گزارش شفا آنلاین-دکتر میترا زراتی، متخصص تغذیه،
 گفت: بهترین نان برای افرادی دیابتی نان سبوس دار است، چرا که سبوس باعث 
افزایش زمان تخلیه معده شده و کمتر قند خون دچار نوسانات میشود.  
وی
 در خصوص توصیه به مصرف نان بیات یا کهنه به افراد دیابتی تاکید کرد: هر چه
 از زمان پخت نان بگذرد، نشاستههای آن مقاوم به هضم میشوند، بنابراین 
سریع از معده خارج میشوند و قند خون به طور یکباره دچار افزایش نمیشود و 
بهتر قند خون کنترل میشود.