کد خبر: ۳۶۲۰۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025June 03

بعد از غذا چای نخورید

مصرف چای بلافاصله بعد از غذا می‌توانند بر روند هضم تأثیرگذار باشند. اگر وعدهٔ غذایی دارای پروتئین باشد، اسید موجود در چای محتوای پروتئین را سفت و هضم آن را دشوار می‌کند.

شفاانلاین»سلامت  دفتر بهبود تغذیهٔ جامعهٔ وزارت بهداشت: چای دارای مزایای تغذیه‌ای بسیار از جمله بهبود وضعیت التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی است.

 به گزارش شفاآنلاین اما مصرف چای بلافاصله بعد از غذا می‌توانند بر روند هضم تأثیرگذار باشند. اگر وعدهٔ غذایی دارای پروتئین باشد، اسید موجود در چای محتوای پروتئین را سفت و هضم آن را دشوار می‌کند.

از طرفی تانن‌هایی که در چای وجود دارد و مسئول ایجاد رنگ قهوه‌ای تیره و مزهٔ تلخ است می‌تواند در جذب پروتئین و مواد معدنی از قبیل آهن، روی و کلسیم اختلال ایجاد کند.

اگزالات موجود در چای نیز باعث اختلال در روند جذب آهن و کلسیم می‌شود. کافئین موجود در چای ممکن است از جذب مواد مغذی در سیستم گوارشی جلوگیری کند. 

مصرف چای بعد از غذا می‌تواند شیره‌های گوارشی را رقیق کرده که منجر به سوء هاضمه شود.

توصیه می‌شود چای یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از غذا مصرف شود تا بتوان با کاهش مضرات مصرف چای هنگام غذا از فواید آن استفاده کرد.

برچسب ها: چای بعد از غذا
نظرات بینندگان