کد خبر: ۳۶۲۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025June 04

کودکان در معرض خطر مصرف بستنی های غیربهداشتی

با توجه به وجود باکتری‌های روده‌ای مانند اشرشیاکلی در بستنی‌هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه می‌شود، گفت: این نوع آلودگی‌ها می‌تواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود؛ بنابراین توصیه می‌شود بستنی فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود.

شفاانلاین»سلامت  کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگ‌های خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان به‌ویژه کودکان را تهدید کند.

مصرف بستنی های غیرمجاز سلامت کودکان را تهدید می‌کند

وی با اشاره به وجود باکتری‌های روده‌ای مانند اشرشیاکلی در بستنی‌هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه می‌شود، گفت: این نوع آلودگی‌ها می‌تواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود؛ بنابراین توصیه می‌شود بستنی فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود.

ضیایی افزود: هرچند رنگ‌های مصنوعی مانند سانست یلو و تارترازین جزو رنگ‌های خوراکی مجاز هستند، اما استفاده از آنها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف‌کننده عمده آن کودکان هستند، ممنوع است. این رنگ‌ها می‌تواند باعث بروز واکنش‌هایی مانند بیش‌فعالی یا حساسیت در کودکان شوند.

این کارشناس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: استفاده از رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های طبیعی مانند زعفران، کاکائو، و عصاره میوه‌ها، بهترین گزینه برای تهیه بستنی‌های سالم و ایمن است.

وی توصیه کرد خانواده‌ها به‌ویژه در فصل تابستان با دقت بیشتری به خرید بستنی بپردازند و صرفاً از فروشگاه‌های دارای مجوز بهداشتی و نشان معتبر سلامت، بستنی تهیه کنند. توجه به ظاهر، بسته‌بندی، ترکیبات، طعم و رنگ بستنی از نکاتی است که می‌تواند از بروز مسمومیت‌های غذایی، به‌ویژه در کودکان، پیشگیری کند. رعایت همین نکات ساده، گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده‌هاست.

برچسب ها: بستنی‌
نظرات بینندگان