شفاانلاین»سلامت» منیزیم، مادهای معدنی است که در بیش از ۳۰۰ واکنش آنزیمی در بدن نقش دارد؛ از تنظیم عملکرد عضلات و ضربان قلب گرفته تا حفظ سلامت استخوانها و تقویت خلقوخو. با وجود اهمیت حیاتی این ماده، حدود نیمی از بزرگسالان آمریکایی به میزان کافی منیزیم دریافت نمیکنند، که ممکن است منجر به گرفتگی عضلات، خستگی، تحریکپذیری، ضربان نامنظم قلب و حتی افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان و دیابت نوع ۲ شود.
به گزارش شفاآنلاین هرچند میوهها به اندازه مغزها، دانهها و غلات کامل حاوی منیزیم نیستند، اما مصرف آنها میتواند شکافهای کوچک در تأمین این ماده حیاتی را پر کند، بهویژه اگر همراه با دیگر غذاهای مغذی در طول روز مصرف شوند.
بر اساس توصیهها، مردان باید روزانه حداقل ۴۰۰ میلیگرم و زنان حداقل ۳۱۰ میلیگرم منیزیم دریافت کنند.در ادامه با ۹ میوه برتر حاوی منیزیم آشنا شوید:
میزان منیزیم: ۶۸ میلیگرم در هر یک فنجان
این میوه استوایی علاوه بر منیزیم، سرشار از ویتامین C، فیبر، ویتامینهای گروه B و آنتیاکسیدان است.
میزان منیزیم: ۳۶ میلیگرم در هر فنجان
گواوا با تقویت سیستم ایمنی، سلامت گوارش و قلب شناخته شده و منبعی عالی از ویتامین C است.
میزان منیزیم: ۳۲ میلیگرم در یک موز متوسط / ۵۳ میلیگرم در یک فنجان پَلانتین
این میوهها انرژیزا، سرشار از فیبر و پتاسیم هستند و گزینه مناسبی برای میانوعده محسوب میشوند.
میزان منیزیم: ۳۰ میلیگرم در هر فنجان
پاپایا منبعی سرشار از ویتامینهای A، C، E و K و آنتیاکسیدانهای ضد سرطان است.
میزان منیزیم: ۳۰ میلیگرم در هر فنجان
رنگ تیره این میوه نشانگر وجود آنتوسیانینهای مفید است که برای سلامت قلب و گوارش مفیدند.
میزان منیزیم: ۲۹ میلیگرم در هر فنجان
این میوه سبز و جذاب سرشار از ویتامین C، فیبر و آنتیاکسیدان است و به بهبود گوارش کمک میکند.
میزان منیزیم: ۲۷ میلیگرم در هر یکچهارم فنجان
انجیر خشک منبعی غنی از فیبر و انرژی است که با کاهش آب، غلظت منیزیم آن افزایش مییابد.
میزان منیزیم: ۱۹ میلیگرم در یکسوم آووکادو
این میوه چرب و خوشمزه سرشار از چربیهای مفید، فیبر و آهن است و احساس سیری طولانیمدت ایجاد میکند.
میزان منیزیم: ۱۸ میلیگرم در هر یکچهارم فنجان / ۱۸ میلیگرم در نیمفنجان آب آلو
آلوی خشک سرشار از آنتیاکسیدان است و آب آن میتواند به تأمین منیزیم کمک کند، گرچه میوه کامل فیبر بیشتری دارد.
برای دریافت منیزیم کافی، بهتر است میوهها را در قالب میانوعده، سالاد، اسموتی و یا همراه با غذاهای غنی از منیزیم مانند سبزیجات، حبوبات و مغزها مصرف کنید. این روش نهتنها تغذیهای کاملتر را فراهم میکند، بلکه به عملکرد بهتر بدن، کنترل استرس و تقویت سلامت روان و فیزیکی کمک میکند.