شفاآنلاین:سلامت>تغییرات، هیچگاه ناگهانی رخ نمیدهد و کاملا تدریجی است. براساس شرایط ژنتیک و تغییرات فیزیکی که فرد داشته و مجموعه عوامل محیطی، این تغییرات میتواند در هر فرد متفاوت باشد؛ بهعنوان مثال از 50سالگی به بعد ضرورت دارد که افراد روند تغذیهای خود را به سمت شیوه تغذیه افراد سالمند پیش ببرند. دکتر خدیجه رحمانی، استاد تغذیه دانشگاه شهید بهشتی با بیان این مطلب میگوید: «افراد میانسال باید مصرف مواد پرکالری را کم کنند و پروتئین، انواع سبزی، صیفی و میوه بیشتری در رژیم غذایی روزانه داشته باشند. مصرف شیرینی و شکلات هم در این افراد باید بهتدریج کاهش پیدا کند. از 50سالگی کاهش حس تشنگی شروع میشود که البته در افراد مختلف متفاوت است؛ حتی ممکن است این حس از 45سالگی در برخی از افراد ایجاد شود؛ بنابراین میانسالان باید مصرف آب و مایعات را هم جدی بگیرند.» رحمانی به چند نکته مهم درباره تغذیه گروههای میانسال و سالمند اشاره کرده است که در ادامه میخوانید.مصرف مکملها