کد خبر: ۳۴۷۲۶۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024July 21

حمله خونین بخشدار شهرستان قدس به خبرنگار شفا آنلاین

بخشدار شهرستان قدس در اقدامی عجیب خبرنگار اجتماعی شفا آنلاین را در شهرداری شهر قدس به باد کتک گرفت.

شفاآنلاین:حادثه> حسین کاظمی خبرنگار شفا آنلاین در شهرستان قدس چندی قبل گزارشی در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان قدس نوشت و روز شنبه حسین کاظمی برای پیگیری مطالبات مردمی به شهرداری شهرقدس مراجعه کرد.

به گزارش شفا آنلاین:این خبرنگار اجتماعی در اتاق انفورماتیک روی صندلی نشسته بود که ناگهان بخشدار شهرستان قدس با چهره ای عصبانی وارد اتاق شد و با حسین کاظمی درگیر و وی را هدف مشت و لگد قرار داد.

حسین کاظمی صبح امروز پس از مراجعه به پزشکی قانونی گفت: من به دنبال مطالبات مردمی به شهرداری شهرستان قدس رفته بودم که ناگهان خود بخشدار وارد اتاق انفورماتیک شد و پس از فحاشی و کتک زدن من، عنوان کرد که کارهای خودمان به خودمان مربوط است و نیازی به دخالت شما نیست.

وی افزود: با حضور کارمندان شهرداری در اتاق از زیر مشت و لگدهای بخشدار بیرون کشیده شدم و از ناحیه بینی و دهان دچار خونریزی شده بودم که با صورت جلسه ای که در شهرداری نوشته شد نزد دادستان شهرستان قدس رفته و پیگیر ماجرا شدند و صبح امروز به پزشکی قانونی مراجعه کردم.

نظرات بینندگان