کد خبر: ۳۶۲۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025June 11

تراژدی در یک مدرسه با ۱۱ کشته

پلیس اعلام کرده است ساعت ۱۰ صبح پس از شنیده شدن صدای تیراندازی از داخل مدرسه عملیات پلیسی آغاز شد.  الکه کار، شهردار گراتس، این حادثه را یک «تراژدی وحشتناک» خواند و گفت که بسیاری از مجروحان پس از تیراندازی به بیمارستان منتقل شده‌اند.

شفاانلاین»حادثه شهردار گراتس اعلام کرد که تیراندازی روز سه‌شنبه در مدرسه‌ای در شهر گراتس جنوب اتریش، حداقل 11 کشته و تعدادی دیگر زخمی برجا گذاشته است.

به گزارش شفاآنلاین  پلیس اعلام کرده است ساعت ۱۰ صبح پس از شنیده شدن صدای تیراندازی از داخل مدرسه عملیات پلیسی آغاز شد.  الکه کار، شهردار گراتس، این حادثه را یک «تراژدی وحشتناک» خواند و گفت که بسیاری از مجروحان پس از تیراندازی به بیمارستان منتقل شده‌اند. روزنامه کرونن سایتونگ گزارش داد که تعداد کشته‌شدگان 11نفر  و حداقل ۱۰ نفر دیگر بشدت مجروح شده‌اند. در این گزارش‌ها مشخص نشده است که چه تعداد از کشته‌شدگان دانش‌آموز بوده‌اند. کرونن سایتونگ گفت که جسد یک مظنون که احتمالاً دانش‌آموز بوده و خودکشی کرده در حمام مدرسه پیدا شده است.

نظرات بینندگان