شفا آنلاین>سلامت>معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در شهرستان کوهبنان که مرکز زلزله اخیر بود، هیچ توقفی در ارائه خدمات درمانی در بیمارستان این شهر ایجاد نشده بود و علیرغم ترس از تعطیلی بیمارستان، این مرکز درمانی به ارائه خدمات خود ادامه داد.
به گزارش شفا آنلاین،قاسم جانبابایی در پایان سفر یک روزه خود به همراه رییس سازمان غذا و دارو و سرپرست سازمان اورژانس کشور و مدیرکل دفتر فنی وزارت بهداشت به مناطق زلزله زده استان کرمان، اظهار داشت: این سفر با دستور وزیر بهداشت انجام شد و از مراکز بهداشتی و درمانی این مناطق بازدید کردیم.
وی با اشاره به بازدید خود از بیمارستان در حال ساخت شهرستان زرند، گفت: سازمان مجری باید هر چه زودتر نسبت به تکمیل این بیمارستان اقدام کند زیرا برای تکمیل و تحویل آن تعهد داده و باید تا الان این پروژه را تحویل داده بود.
وی تصریح کرد: شهرستان زرند بدون در نظر گرفتن بیمارستان تامین اجتماعی، فاقد بیمارستان دولتی است و باید زودتر پروژه ساخت این مرکز درمانی به اتمام برسد.
جان بابایی ضمن تاکید بر لزوم توسعه زیرساخت های درمانی شهر کرمان، افزود: امیدواریم با مساعدت های دولت، دو مجتمع بیمارستانی در کنار بیمارستانهای افضلی پور و شهید باهنر کرمان به بهره برداری برسد و بتواند بخشی از بار درمان بیمارستانهای اصلی کرمان را کاهش دهد.
جان بابایی افزود: ساخت بیمارستان جایگزین بیمارستان شفا کرمان نیز در این سفر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در هیات امنای بیمارستان باید مباحث فنی و مجوزهای لازم از جمله ماده 23 و سرمایه گذاری و منابع مورد نیاز آن باید بررسی شود.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه سازمان مجری، سازنده برخی از بیمارستانها و وزارت بهداشت، بهره بردار آنها است، گفت: امیدواریم پروژه های درمانی کشور، زودتر آغاز شود و به بهره برداری برسد البته تلاش ما این است که وزارت بهداشت، بیمارستانها را بسازد و تجربه نشان داده که در بیمارستانهایی که توسط وزارت بهداشت ساخته می شود، مسائل فنی به صورت بهتری رعایت می شود.
وی در پایان تأکید کرد: یکی از مهمترین اقدامات وزارت بهداشت در زمان بروز حوادثی مانند زلزله، انتقال بیماران است که مقرر شد در زمانهای بحران، ایجاد بیمارستانهای صحرایی و انتقال هوایی بیماران با سرعت انجام شود.