کد خبر: ۹۷۴۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 14
شفاآنلاین:سلامت روان>بسیاری از افرادی که به مشاور و روان‌شناس مراجعه می‌کنند، هیچ بیماری و اختلال روانی ندارند، بلکه فقط به آموزش مهارت‌های زندگی، مهارت‌های پیش از ازدواج، تربیت علمی فرزندان و ارتقای مهارت‌های اجتماعی نیاز دارند. درواقع، آنها صرفا به مشاور مراجعه می‌کنند تا اوضاع زندگی‌شان بهتر از قبل شود. بنابراین انگ زدن به این افراد، خارج از قاعده اخلاق و انصاف است.

به گزارش شفاآنلاین : توجه داشته باشید یکی از نمادهای توسعه‌یافتگی یک کشور نیز همین است که مردمش به جای آن که صرفا به سلامت جسم‌شان فکر کنند، به سلامت روان‌شان نیز می‌اندیشند و در مواجهه با بحران‌های پیچیده زندگی به مشورت و کمک گرفتن از مرجعی آگاه اعتقاد داشته باشند.

از سوی دیگر شیوه برخورد با بیماران روانی در هر جامعه‌ای، نشانی دیگر از سطح توسعه‌یافتگی آن است، بنابراین انگ‌زدن بر بیماران روانی نه‌تنها غیراخلاقی محسوب می‌شود، بلکه نشان می‌دهد سطح آگاهی عمومی مردم یک جامعه نسبت به بیماری‌های روانی هنوز پایین است. تنها در شرایط انگ‌زدایی از بیماری‌ها و اختلالات روانی است که می‌توان امیدوار بود افراد بیشتری به متخصص مراجعه کنند. البته برای این که اقبال عمومی به دریافت خدمات روان‌شناسی و مشاوره افزایش یابد، نیاز است برنامه‌هایی در جهت افزایش آگاهی مردم در رسانه‌های مختلف منتشر شود تا فرهنگ مراجعه به مشاور و روان‌شناس در جامعه نهادینه شود. نهادینه شدن این فرهنگ، خود به خود انگ‌زدن به بیماران مبتلا به اختلالات روانی را کاهش می‌دهد و البته در کنار این فرهنگسازی باید بیمه خدمات روان‌شناسی و مشاوره را هم جدی گرفت تا مردم به دلیل مشکلات مالی از دریافت خدمات تخصصی محروم نمانند.جام جم آنلاین

دکتر فریده دوکانه‌ای فرد

مشاور خانواده

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: