شفا آنلاین : جراح و متخصص بیماریهای چشم گفت: کراتیت یا عفونت قرنیه باید جدی گرفته شود چون امکان تخریب قرنیه وجود دارد.
به گزارش شفا آنلاین ، دکتر شیرین کاشانی پور ، اظهار کرد: گاهی اوقات بعضی اجسام خارجی ممکن است در قرنیه فرو روند، مثلا زمانی که شاخه گیاه و یا ناخنتان به چشم برخورد کند و یا حتی باکتریها و قارچها از طریق لنزهای تماسی آلوده وارد قرنیه شوند در این شرایط ممکن است چشم دچار التهاب دردناک و عفونت قرنیه شود که اصطلاحا آن را کراتیت یا زخم عفونی قرنیه می گوییم.
وی در مورد اثرات این عفونت گفت: این عفونت می تواند منجر به کاهش وضوح بینایی، ترشح از قرنیه و حتی تخریب بافت قرنیه شود، عفونت قرنیه هم چنین ممکن است باعث اسکار قرنیه (ایجاد بافت جوشگاه در قرنیه) شود که منجر به کاهش بینایی و نیاز به پیوند قرنیه خواهد بود.
وی ادامه داد: به عنوان یک قانون کلی هرچه عفونت قرنیه عمقی تر باشد علائم و عوارض آن شدیدتر است. گرچه عفونت قرنیه نسبتا نادر است اما وخیم ترین عارضه لنزهای تماسی است.
کاشانی پور در مورد شرایط درمان افزود: عفونتهای خفیف قرنیه را با قطره های چشمی آنتی بیوتیک درمان می کنیم، اگر بیماری شدید باشد نیاز به درمان بیشتر با داروهای ضد باکتری و ضد قارچی است برای ریشه کن کردن عفونت، قطرههای استروئیدی(کورتونی)برای کاهش التهاب استفاده می شود.
وی در مورد مدت زمان درمان نیز گفت: ممکن است تا زمان کنترل و حذف کامل عفونت قرنیه حتی تا چندین ماه نیاز به ویزیت های مکرر توسط چشم پزشک باشد.