شفا آنلاین-رئیس انجمن روانپزشکان ایران گفت: استاندارد تعداد تخت های بیمارستان های پزشکی 7تا8هزارعدد است اما در ایران با کمبود شديد تخت مواجه هستیم و برای تطابق با سایر ممالک أ باید 4تا 5هزار تخت اضافه شود.
دکتر غلامرضا میرسپاسی در حاشیه همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبر افزود:وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی بر کمبود تخت های بیمارستان های روانی واقف است و در حال پیگیری موضوع هم هستند. ضمن اينكه تلاش مي شود همزمان با احداث بیمارستان های جدید طبق ضوابط ، درصدی از تخت ها به بخش روانی اختصاص يابد
وی ادامه داد:به دنبال کمبود تخت های بیماران روانی کمبود بیمارستان ها نیز از این قاعده مستثنی نیست.
دکتر میرسپاسی با اشاره به این که همه مسائل از جمله اقتصادی؛اجتماعی؛آموزشی و خانوادگی بر سلامت روانی فرد تأثیر گذار است، تصریح کرد:نکته حائز اهمیت آموزش انجمن روانپزشکان بر تمامی افراد است تا علاوه بر شناخت سلامت روانی،ارتباطات و نتایج بهتر میان افراد برقرار شود و با این اوصاف دلیلی برای این که جامعه ایران رو به افزایش روان پریشی برود،وجود ندارد.
وی در خصوص نحوه توزیع روانپزشکان در سطح کشور خاطر نشان کرد:در پایتخت تعداد روانپزشکان کافی است اما در مناطقی با امکانات کمتر و همچنین شهرستان ها کمبود روانپزشک به چشم می خورد.
رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مشکلات روانپزشکان در ایران اظهار کرد:مشکلات روانپزشکان نظیر سایر پزشکان است اما تعرفه ها از مشکلات اصلی آنها محسوب می شود و همچنین برخی از مدیران سیاست گذار در خصوص مسائل روانپزشکی به علت نداشتن شناخت کافی نیاز به آگاه سازی دارند.
وی در ادامه گفتگو با خبرنگار شفا آنلاین، پوشش دهی بیمه ها رادربحث بيماري هاي رواني ضعیف دانست و بیان کرد:بسیاری از بیماری های روانی که عمده اند توسط برخی بیمه ها اصلأ پوشش دهی نمی شوند و طی جلسات متعدد با بیمه ها برای رسیدن به یک نتیجه و پوشش دهی باید بیمه مرکزی را برای تغییر نگاه در نحوه عملکرد به این مسائل توجیه کرد.
دکتر میر سپاسی سطح علمی روانپزشکان ایرانی را بسیار نزدیک به استانداردهای جهانی دانست و تأکید کرد:با وجود امکانات لازم و ارتباطات اینترنتی دسترسی به همه چیز آسان شده و یک چنین کنگره و باز آموزی ها به افزایش بار علمی روانپزشکان نیز می افزاید.
گفتگو:شبنم طاهري
متاسفانه بيمار اينجانب رو به دكتر ... مراجعه داده و ايشان به هيچ عنوان در مورد بيماري ايشان تشخيص صحيح نداده و با همسر بيمار كه اينجانب مي باشد برخورد بسيار نا شايستي داشته و در مورد بيماري ايشان هيچ گونه صحبتي نكرده و در نهايت تشخيص ايشان علط بوده و حال بيمار را نه تنها بهبود نداده بلكه بدتر نيز نمودند
خارج از مسايل پزشكي ايشان بويي از انسانيت نبرده و براي مريض و همراه ايشان كه مهترين بخش در بهبود هر بيماري خانواده فرد مي باشد بسيار زشت و زننده برخورد مي نمايند در نهايت ايشان بدترين پزشك معالج در مورد بخش روان مي باشد زيرا به هيچ عنوان وقتي براي صحبت و ارزيابي مسايل بيمار انجام نداده و نسخه هاي دارويي ايشان كاملا اشتباه بوده و مريض را نه تنها بهتر بلكه بدتر نمودند
اميد است جامعه پزشكي خالي از چنين پزشكان نالايقي شود
با آرزوي چنين روزي