شفا آنلاین :دبیر جشنواره پژوهش برتر مددکاری اجتماعی با اشاره به اینکه این جشنواره 25 آذر ماه سال جاری برگزار میشود، اظهار کرد: مهلت ارسال آثار به جشنواره تا 30 مهرماه سال جاری است.
به گزارش شفا آنلاین ،معصومه معارف وند ضمن اعلام این خبر، در مورد هدف از برگزاری جشنواره پژوهش برتر مددکاری اجتماعی، اظهار کرد: مددکاری اجتماعی با قابلیتهای انکارناپذیرش در اجرای مداخلات حرفهای در سطوح مختلف فردی، خانوادگی، گروهی و اجتماعی بیش از هر چیز به پژوهشهایی نیاز دارد که بتواند الگوها و مدلهای بومی و ابزارهای کارآمد در سطوح مذکور را فراهم کند.
وی افزود: این جشنواره همچنین به منظور ترغیب مددکاران اجتماعی به انجام پژوهشهای کاربردی برگزار میشود، چراکه منابع ترجمه یا گرته برداری شده قادر نیستند به قدر کفایت پاسخگوی نیازهای مددکاری اجتماعی در ایران باشند و بررسیها نشان میدهد تعداد زیادی از پژوهشهایی که در این حوزه انجام گرفته، از قابلیتهای لازم برای کاربردی شدن برخوردار نیستند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مورد مهمترین ملاکهای انتخاب پژوهشهای برتر بیان کرد: علاوه بر ویژگیهای علمی و روشمند بودن پژوهش، قابلیت کاربرد پژوهشها در ارتقاء سطح خدمات مددکاری اجتماعی در ایران مهمترین ملاکها برای انتخاب پژوهشهای برتر است.
دبیر جشنواره پژوهش برتر مددکاری اجتماعی با اشاره به اینکه قرار است شرکت کنندگان در جشنواره اصل پژوهش خود را به دبیرخانه ارسال کنند، ادامه داد: بعد از خاتمه جشنواره پژوهشهایی که به دبیرخانه ارسال میشوند، در قالب یک بانک جامع پژوهش مددکاری اجتماعی طبقهبندی خواهند شد و انجمن علمی مددکاری اجتماعی با طبقهبندی این پژوهشها دسترسی سایر مددکاران اجتماعی و پژوهشگران را به پژوهشهای انجام شده تسهیل میکنند.
معارفوند در مورد موضوعات یا محورهای خاص برای پژوهشها در جشنواره خاطر نشان کرد: این جشنواره در مورد پژوهشهای مرتبط با مددکاری اجتماعی طراحی شده است و مددکاران اجتماعی با موضوعات بسیار متنوعی سروکار دارند و هر پژوهشی که در مورد مددکاری اجتماعی و یا مرتبط با آن باشد، میتواند به دبیرخانه ارسال شود.
دبیر جشنواره پژوهش برتر مددکاری اجتماعی با بیان اینکه علاوه بر مددکاران اجتماعی هر کسی که پژوهشی مرتبط با مددکاری اجتماعی انجام داده است چه مددکار اجتماعی باشد و چه در رشته دیگری تحصیل کرده باشد، میتواند در این جشنواره شرکت کند، گفت: به عنوان مثال پژوهشهایی که توسط دانش آموختگان رشتههایی مانند جامعه شناسی، روانشناسی، مشاوره، مطالعات زنان، مدیریت رفاه اجتماعی و نظایر آنها انجام شدهاند در صورت کاربردی بودن در حوزه مددکاری اجتماعی میتواند در جشنواره مورد توجه قرار گیرد.
معارف وند تاکید کرد: بیش از نیم قرن است که مددکاران اجتماعی در ایران به صورت حرفهای فعالیت میکنند، بدیهی است که در سالهای آغازین استفاده از منابع ترجمه شده در این حرفه اجتناب ناپذیر بود اما پس از سالها فعالیت ضرورت بومی کردن دانش مددکاری اجتماعی بیش از پیش احساس میشود.
به گفته وی، متقاضیان میتوانند آثار خود را به آدرس ولنجک، بلوار دانشجو، خیابان کودکیار، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گروه آموزشی مددکاری اجتماعی ارسال کنند.