شفا آنلاین-جامعه شناس اجتماعی گفت:تکدی گری نتیجه فقر،شکاف طبقات وعدم توزیع عادلانه ثروت در جامعه است .
دکتر امان الله قرایی مقدم در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبر افزود: تکدی گری نشان ازعدم رعایت عدالت از سوی جامعه و حکومت بوده و به دنبال این امر فقر و درماندگی رو به افزایش است.
استاد دانشگاه خوارزمی، تکدی گری در جامعه را امری زشت و نکوهیده دانست و گفت:به دنبال این پدیده ،خردسالان ،نوجوانان و جوانان از لحاظ فرهنگی و روحی و روانی تحت تأثیر قرار می گیرند که نوعی آسیب اجتماعی محسوب و با تکرار مداوم ،منجر به بزهکاری،جابه جایی مواد مخدرو تجاوزات ناموسی می شود.
وی افزود:فقر و تکدی گری نشان از عدم انسجام سیاست کشور دارد و از لحاظ سیاسی برای دولتها مضر است چراکه سبب بدبینی افراد جامعه به دولتمردان خواهد شد.
آسیب شناس اجتماعی با تأکید بر جمع آوری متکدیان توسط مسئولین تصریح کرد: برای کاهش حضور متکدیان از نقاط پایتخت و سایر شهرها باید همانند قبل از انقلاب "نواخانه هایی " برای نگه داری از این قشر استفاده کنند.
به گفته وی با ایجاد نواخانه،باید زمیته نگهداری افراد مسن که از کار افتاده اند فراهم و جوانان نیزتوسط بهزیستی مشغول به کار شوند ودر خصوص کودکان نیز باید درراستای تحصیل و تربیت آنان اقدام نمایند.
دکتر قرایی مقدم استقبال مردم از متکدیان را عامل افزایش این پدیده مضموم در جامعه دانست وبه شفا آنلاین اظهار داشت: حس دل سوزی،اعتقاد بر مسائل وارزش های دینی و اسلامی و دیدی حاکی از صواب ایرانیان مهاجرت اتباع خارجی نظیر افغان ها،پاکستانی ها،هندی ها و...را افزایش می دهد بنابراین استقبال از تکدی گری کار صحیحی نیست.