شفا آنلاين -پژوهشگران ايراني موفق به طراحي و ساخت چسب آنژيوكت با قابليت هاي مناسب و قابل رقابت با نوع خارحي شدند.
به گزارش شفا آنلاين ،حميد مهدوي كارشناس ارشد بايومتريال و دكتراي پليمر در اين باره گفت : بيماران زيادي بر اثر تزريقهاي مكرر آنژيوكت به دليل نبود يك تثبيت كننده مناسب براي نگهداشتن آن دچار كبودي در ناحيه تزريق ميشوند كه باعث به وجود آمدن مشكلاتي در اين بيماران ميشود.
وي ادامه داد: از مزاياي اين چسب قابليت استقاده در افرادي كه پوست حساس دارند مانند بيماران اچ.آي.وي، هپاتيت و سالخوردگان، استريل بودن، لبههاي گرد براي جلوگيري از جدا شدن از سطح پوست، وجود پد براي جذب خون و ترشحات و كاهش زمان نصب آنژيوكت است.
اين محقق و پژوهشگر با بيان اينكه چسب آنژيوكت (آنژيوكت كانولا نگهدارنده و تثبيت كننده)، از حركت سوزن در محل تزريق جلوگيري مي كند، افزود: مطالعات مختلف نشان مي دهد تثبيت مناسب سوزن سرم در محل تزريق مي تواند از بروز مشكلات مختلفي همچون جابه جايي ناخواسته سر سوزن و آسيب به بافتهاي مجاور جلوگيري كند.
مهدوي افزود: از سوي ديگر به علت تهاجمي بودن تزريقات چنانچه تثبيت مناسب سوزن انجام نشود سبب افزايش درد و تزريقات مكرر و نارضايتي بيمار مي شود.
ويي خاطر نشان كرد : استفاده از اين محصول در بيماران حساسيت ايجاد نميكند و از آسيب رسيدن به محل تزريق جلوگيري ميكند. چسب آنژيوكت قابل توليد در ابعاد كوچكتر براي استفاده در اطفال نيز است.
اين پژوهشگر افزود: اگر چه اين چسب جزو محصولات وارداتي است اما تيم تحقيقاتي ما پس از مطالعات فراوان به محصولي دست يافتنده كه هم به لحاظ عملكرد و هم به لحاظ قيمت قابل رقابت با محصولات خارجي است كه با قيمتهاي بالا كه وارد كشور مي شوند.
مهدوي گفت:هم اكنون در بسياري از بيمارستانها و مراكز درماني اين نوع چسب به خوبي شناخته شده نيست، و از نوار چسبهاي معمولي در موارد تزريق آنژيوكت استفاده ميشود اما ديده شده بيماران زيادي بر اثر تزريقهاي مكرر آنژيوكت به علت نبود يك تثبيت كننده مناسب براي نگهداشتن آن دچار كبودي در ناحيه تزريق ميشوند كه سبب به وجود آمدن مشكلاتي در اين بيماران ميشود.