وی افزود: متأسفانه اگر سلامت ایمنی غذا به خطر بیافتد بیماریهای بسیاری در کشور شیوع پیدا میکند که میتوان از بیماری اسهال تا سرطان عنوان کرد.
رئیس سازمان غذادارو با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت برای جلوگیری از استفاده غیرمجاز از روغن پالم بیان کرد: نتیجه این اقدامات کاهش واردات بیش از 300 هزار تن روغن پالم بود که با دیگر روغنهای مناسب جایگزین شد.
دیناروند ادامه داد: در بحث خمیر مرغ و پالایش محصولات از مزرعه تا عرضه تلاش خودمان را میکنیم، بنابراین ایمنی غذا را براساس شاخصهای سلامتمحوری از جمله کاهش چربی و نمک در دستور برنامههایمان داریم به طوری که امروز میتوانیم لوحهای ایمنی و سلامت را به تولیدکنندگان موفق اهدا کنیم.
وی با تأکید بر همکاریهای فرابخشی در نظارت محصولات غذایی گفت: به هر حال میلیونها محصول تولید میشود و نمیتوان یک دستگاه و یا نهاد آنها را بازرسی کند، بنابراین ایمنی غذا مرزی نمیشناسد.
رئیس سازمان غذادارو تصریح کرد: ما برای ایمنی و سلامت غذا برنامههای جامع و ملی در شورای عالی سلامت تضمین کردیم که حاصل برخی از این برنامهها را نیز امروز با اهدای نشانههای ایمنی و سلامت به محصولات غذایی شاهدیم.
دیناروند با اشاره به اینکه تمام تصمیمات باید براساس شواهد صورت پذیرد،
خاطرنشان کرد: برخی مواقع شاهدیم به دلیل بروز یک شایعه تصمیماتی گرفته
میشود بنابراین باید در وهله نخست سلامت افراد و جامعه در نظر گرفته شود
که این مساله نیز منوط به همکاریهای فرابخشی است.
تسنیم