کد خبر: ۵۹۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015April 25
در یازدهمین دوره اعطای نشان ایمنی و سلامت ایران عنوان شد :
شفاآنلاین: جامعه>سلامت>رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه پالایش محصولات از مزرعه تا عرضه پیگیری می‌شود و در بحث خمیر مرغ و روغن پالم کوتاه نمی‌آییم، گفت: برخی مواقع نباید بروز یک شایعه منجر به تصمیم‌گیری‌‌هایی شود که مضر سلامت جامعه است.
به گزارش شفا آنلاین،رسول دیناروند در مراسم یازدهمین دوره اعطای نشان ایمنی و سلامت ایران به مناسبت هفته سلامت اظهار داشت: وزارت بهداشت یکی از اولویت‌های مهمش در سال جدید مبحث غذاست، به هر حال ایمنی غذا یک فرایند فرابخشی به حساب می‌آید و به تنهایی وابسته به وزارت بهداشت نیست و این در حالی است که صنایع غذایی تأثیر بسیار بالایی در صنعت توریسم و صادرات کشور دارد. 

وی افزود: متأسفانه اگر سلامت ایمنی غذا به خطر بیافتد بیماری‌های بسیاری در کشور شیوع پیدا می‌کند که می‌توان از بیماری اسهال تا سرطان عنوان کرد. 

رئیس سازمان غذادارو با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت برای جلوگیری از استفاده غیرمجاز از روغن پالم بیان کرد: نتیجه این اقدامات کاهش  واردات بیش از 300 هزار تن روغن پالم بود که با دیگر روغن‌های مناسب جایگزین شد.

 دیناروند ادامه داد: در بحث خمیر مرغ و پالایش محصولات از مزرعه تا عرضه تلاش خودمان را می‌کنیم، بنابراین ایمنی غذا را براساس شاخص‌های سلامت‌محوری از جمله کاهش چربی و نمک در دستور برنامه‌هایمان داریم به طوری که امروز می‌توانیم لوح‌های ایمنی و سلامت را به تولیدکنندگان موفق اهدا کنیم. 

وی با تأکید بر همکاری‌های فرابخشی در نظارت محصولات غذایی گفت: به هر حال میلیون‌ها محصول تولید می‌شود و نمی‌توان یک دستگاه و یا نهاد آن‌ها را بازرسی کند، بنابراین ایمنی غذا مرزی نمی‌شناسد.

رئیس سازمان غذادارو تصریح کرد: ما برای ایمنی و سلامت غذا برنامه‌های جامع و ملی در شورای عالی سلامت تضمین کردیم که حاصل برخی از این برنامه‌ها را نیز امروز با اهدای نشانه‌های ایمنی و سلامت به محصولات غذایی شاهدیم. 

دیناروند با اشاره به این‌که تمام تصمیمات باید براساس شواهد صورت پذیرد، خاطرنشان کرد: برخی مواقع شاهدیم به دلیل بروز یک شایعه تصمیماتی گرفته می‌شود بنابراین باید در وهله نخست سلامت افراد و جامعه در نظر گرفته شود که این مساله نیز منوط به همکاری‌های فرابخشی است.

تسنیم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: