کد خبر: ۴۹۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - 2013July 31
شفا آنلاین-قارچ ماده خوراکی است که چربی و کلسترول ندارد و همچنین کلسترول بدن را کاهش می دهد.
شفا آنلاین-سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: میزان پروتئینی که در قارچ خوراکی وجود دارد قابلیت هضم آن 70 تا 90 درصد است و خواص بسیاری هم دارد که البته 18 درصد اسید امینه ضروری در داخل قارچ نهفته است. وی افزود: این ماده خوراکی چربی و کلسترول ندارد و همچنین کلسترول بدن را کاهش می دهد، بنابراین بهترین منبع برای رژیم غذایی چون هم تناسب بدن را حفظ می کند و هم گرسنگی را رفع می کند این ماده غذایی مانند دیگر مواد خوراکی پرکننده شکم است. وی اضافه کرد: در واقع این ماده خوراکی برای بیمارانی که نمی توانند گوشت مصرف کنند ماده غذایی است که می تواند قارچ را جایگزین گوشت کنند و البته باید این را به خاطر داشته باشند که قارچ جایگزین گوشت نمی شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: