شفا آنلاین - چگونگی استفاده از شیرین کننده ها به سلامت بدن افراد و میزان استفاده از آن ها بستگی دارد ولی توت خشک به دلیل ویتامین ها و املاح و نوع قند موجود در آن به بدن آسیب کمتری می رساند.
محمد حسین عزیزی مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه تربیت در مورد نحوه صحیح استفاده از شیرین کننده ها گفت: چگونگی استفاده صحیح از شیرین کننده ها به سلامت بدن افراد و میزان استفاده از آن ها بستگی دارد و در هر شرایطی نباید در مصرف یک نوع شیرین کننده خاص زیاده روی شود.
وی در ادامه با بیان اینکه شیرین کننده های طبیعی از کالری فراوانی برخوردار هستند افزود: شیرین کننده های طبیعی از جمله عسل، شیره خرما، شکر قهوه ای و کشمش دارای ارزش غذایی هستند و به بدن کالری می رسانند اما مصرف توت خشک به دلیل ویتامین های موجود و املاح نوع قندی که دارد آسیب کمتری به بدن افراد می رساند.
عزیزی تصریح کرد: افراد برای انتخاب شیرین کننده مناسب برای استفاده در سبد غذایی خود باید از سلامت بدن خود مطمئن بوده و تحت نظر متخصصان از مبتلا نبودن به بیماری دیابت و سایر بیماری های ارثی اطمینان حاصل کنند.