به گزارش شفا آنلاین ،او ادامه میدهد: اما در زنان اختلالات جنسی آنان برخلاف مردان نمود بیرونی ندارد و به دلیل آنکه شور جنسی آنها بیشتر جنبه عاطفی و احساسی دارد، اگر به ارگاسم هم نرسند، روابط زناشویی برای شان ناخوشایند نخواهد بود. اختلالات جنسی در مبتلایان به هر دو نوع دیابت یک و دو تظاهر میکند، اما چون مبتلایان به دیابت نوع دو اغلب به دلیل ناپرهیزیهای غذایی و عدم کنترل صحیح قند خون در سنین بالا دچار دیابت میشوند، ضعف جسمی و مشکل جنسی آنها بیشتر دردسرساز خواهد بود.
تحقیقات نشان می دهد بیش از ۲۰ تا ۲۵ درصد بیماران دیابتی دچار مراحل شدید افسردگی و ۴۰ تا ۵۰ درصد آنها دچار حالات استرس و اضطراب هستند و با توجه به اینکه دیابت یک بیماری جسمی و استرس، اضطراب و افسردگی ناشی از آن نشات گرفته از مشکلات جسمی است، تا زمانی که قند خون به طور صحیح کنترل نشود و سیستم مغزی و جسمی درگیر باشد نمیتوان برای رفع این عارضه اقدامی کرد.
در نتیجه روان درمانی به تنهایی پاسخگو نیست و باید اختلالات فرد مبتلا با دارو درمان شود. البته برای افزایش بینش فرد دیابتی از این بیماری، میتوان در کنار دارو درمانی از روان درمانی هم استفاده کرد. این روانشناس می افزاید از طریق روان درمانی میتوان اطلاعات و عملکرد جنسی فرد مبتلا را ارتقا داد. فرد مبتلا به دیابت که دچار درجاتی از اختلالات و ناتوانی جنسی است باید با مراجعه به سکس تراپیستها که در کلینیک سلامت خانواده، واقع در مجتمعهای درمانی معتبر آماده پذیرش هستند، این اطلاعات را دریافت کنند.