کد خبر: ۳۳۳۸۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023October 18
هرکسی که در طول رابطه جنسی در معرض HPV قرار می گیرد ممکن است آلوده شود، اما آیا ممکن است فردی آن را به نوزاد خود منتقل کند؟
شفا آنلاین>سلامت>ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) شایع ترین عفونت مقاربتی (STI) است که بیشترین میزان شیوع آن در آفریقا، اروپای شرقی و آمریکای لاتین است. HPV می تواند از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعدی یا دهانی یا تماس جنسی پوست به پوست از فردی به فرد دیگر منتقل شود.

به گزارش شفا آنلاین:هرکسی که در طول رابطه جنسی در معرض HPV قرار می گیرد ممکن است آلوده شود، اما آیا ممکن است فردی آن را به فرزند متولد نشده خود منتقل کند؟

خطرات بارداری با HPV

اکثر افرادی که قبلاً به HPV آلوده شده‌اند، نسبت به سایر افراد در بارداری مشکلی ندارند. اگر تا به حال به کندیلوم تناسلی (زگیل تناسلی) مبتلا شده اید، به پزشک متخصص زنان خود اطلاع دهید. اگر در حال حاضر زگیل تناسلی دارید، می توان آنها را قبل از زایمان برای جلوگیری از خونریزی حین زایمان برداشت.

برخی از مطالعات نشان داده اند که خطر سقط جنین و زایمان زودرس در افرادی که با HPV تشخیص داده شده اند و بافت دهانه رحم برای جلوگیری از توسعه سرطان دهانه رحم برداشته شده است، بیشتر است. سابقه HPV نشان داده نشده است که روند زایمان و زایمان را تغییر دهد.

نوزاد

HPV چگونه به نوزاد منتقل می شود؟

خطر سرایت ویروس به نوزاد در هنگام زایمان نسبتاً کم است. با این وجود، پزشکی نوین بیان می‌کند که HPV می‌تواند از طریق جفت، مایع آمنیوتیک و تماس با زگیل تناسلی منتقل شود.

متخصصان پزشکی در مورد این موضوع تحقیق کرده اند و به این نتیجه رسیده اند که اگر ویروس در زمان تولد منتقل شود، ممکن است نوزاد علائمی داشته باشد که بعد از چند ماه ظاهر شود. میانگین زمان حدود سه ماه است، اما ممکن است تا 20 ماه نیز طول بکشد تا علائم زگیل تناسلی ظاهر شوند.

درمان زگیل تناسلی در نوزادان شامل برداشتن آنها با بیهوشی عمومی یا استفاده از یک داروی موضعی پودوفیلین است. با این حال، بسیاری از نوزادانی که در حین زایمان به HPV مبتلا می شوند، هرگز علائمی را تجربه نمی کنند، زیرا سیستم ایمنی آنها به اندازه کافی قوی است که با عفونت مبارزه کند.

بنابراین ممکن است از خود بپرسید که در صورت ابتلا به HPV ممکن است فردی نیاز به سزارین داشته باشد؟ مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) می‌گوید در صورتی که زگیل‌های بزرگ یا پخش شده کانال زایمان را مسدود کرده باشند، می‌توان سزارین را توصیه کرد.
HPV در دوران بارداری: چه کاری می توان انجام داد؟

اگر در دوران بارداری تشخیص داده شد که HPV دارید، نیازی به درمان اضافی نیست، مگر اینکه زگیل تناسلی داشته باشید. به طور معمول، زگیل های کوچکتر نیازی به برداشته شدن ندارند. زگیل‌ها در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی می‌توانند بزرگ شوند و اگر به اندازه‌ای بزرگ شوند که کانال زایمان را مسدود کنند یا احتمالاً باعث خونریزی شدید در هنگام زایمان شوند، ممکن است نیاز به برداشته شدن داشته باشند.

زگیل تناسلی

چگونه می توان از انتقال HPV به نوزاد جلوگیری کرد؟

بهترین راه برای جلوگیری از ابتلا به HPV یا سرایت HPV به شریک زندگی یا نوزاد، تزریق واکسن HPV قبل از ابتلا است. اگر فردی قبلاً آلوده شده باشد، واکسن کمکی نمی کند.

توصیه های فعلی سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای واکسن HPV شامل واکسیناسیون روتین تمام کودکان دختر از سن 9 تا 13 سالگی است. برای اطلاعات بیشتر در مورد واکسن HPV، با پزشک خود تماس بگیرید.

اگر HPV دارید و متوجه شدید که زگیل تناسلی در شما ظاهر شده است یا شروع به رشد سریع می‌کند، به پزشک خود اطلاع دهید تا تشخیص دهد که آیا درمان ضروری است یا خیر.

خطر انتقال HPV به نوزاد کم در نظر گرفته می شود؛ مطالعات نشان داده‌اند که زمان بین پاره شدن کیسه آب مادر و دریافت کمک های پزشکی و زایمان مادر ممکن است یک عامل مهم در پیش‌بینی انتقال ویروس باشد، بنابراین پزشک شما این موضوع را از نزدیک نظارت خواهد کرد.

به پزشک خود اعتماد داشته باشید و تحت نظر او بمانید./سلامت نیوز


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: