اکنون در کارخانهها، برای آماده کردن پایه آدامس، از مواد مصنوعی پلاستیک و لاستیک استفاده میکنند و دقیقا به همین دلیل است که همیشه به ما گفته میشد که آدامسها را قورت ندهید.
وقتی پایه مصنوعی آدامس آماده شد، آن را درون مخلوطکن ریخته و با رنگ غذا و طعمدهنده آنقدر ترکیب میکنند تا مانند سیمان سفت شود. سپس ماده شیرینکننده گلوکز و البته نوع دیگری از شیرینکنندهها به نام «دکستروز» به آدامس اضافه میکنند و ترکیب را آنقدر حرارت میدهند تا کاملا ذوب شود و حدود ۲۰ دقیقه مواد را هم میزنند. در این زمان رشتههای پلاستیک با رنگ و شیرینکننده کاملا ترکیب میشوند و سپس ترکیب آمادهشده را به صورت آدامسهای رایج که در بازار میبینیم قالب زده و بستهبندی میشوند.
اگر باز هم میخواهید پلاستیک بجوید، بستههای مختلف آدامس در بازار وجود دارد که بهراحتی در دسترستان قرار میگیرند./خبر آنلاین