به گزارش شفاآنلاین:ماریان لوند، نویسنده ارشد این تحقیق و متخصص علوم غذایی در کپنهاگ گفت: در این مطالعه، ما نشان میدهیم که وقتی پلیفنل با یک اسید آمینه واکنش میدهد، اثر مهاری آن بر التهاب در سلولهای ایمنی افزایش مییابد. به این ترتیب، به وضوح قابل تصور است که این ترکیب میتواند تأثیر مفیدی بر التهاب در انسان نیز داشته باشد.
برای بررسی اثر ضدالتهابی پلیفنلهای مخلوط با پروتئین، دانشمندان از التهاب مصنوعی روی سلولهای ایمنی استفاده و کشف کردند، سلولهایی که در معرض این ترکیب قرار میگیرند دو برابر بیشتر از سلولهایی که فقط پلیفنولها به آن اضافه میشود، در مبارزه با التهاب مؤثر هستند.
نتایج نشان میدهد که واکنش بین پلیفنلها و پروتئینها در برخی از نوشیدنیهای قهوه با شیری که ما مطالعه کردیم اتفاق میافتد. در واقع، واکنش آنقدر سریع اتفاق میافتد که اجتناب از آن در هر یک از غذاهایی که تاکنون مطالعه کردهایم سخت بوده است.
از آنجایی که انسان آنقدر پلیفنول را جذب نمیکند، بسیاری از محققان در حال مطالعه چگونگی کپسوله کردن پلیفنولها در ساختارهای پروتئینی هستند که جذب آنها را در بدن بهبود میبخشد. این راهبرد مزیت اضافی افزایش اثرات ضد التهابی پلیفنولها را به همراه دارد.