کد خبر: ۳۱۶۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022December 04
از ابتدای پاییز تاکنون حدود ۲۵.۱ میلیمتر بارندگی در کشور اتفاق افتاد. در صورتی که میانگین بارش‌ها طی بلندمدت در این بازه زمانی ۳۱ میلیمتر بود و این میزان نشانگر کاهش حدود ۲۰ درصدی بارندگی‌ها نسبت به بلندمدت است
شفاآنلاین>سلامت>در پی پیش‌بینی هواشناسی، صبح امروز هوای پایتخت و تعدادی دیگر از شهرهای استان تهران بارانی شد و آسمان تهران از ساعات ابتدایی صبح امروز در حال بارندگی است. این دومین بارش پاییزی سال ۱۴۰۱ در آخرین ماه پاییز است.

 به گزارش شفاآنلاین: کارشناسان اقلیم‌شناسی و هواشناسی قبلا اعلام کرده و هشدار داده بودند که امسال پاییزی گرم و کم‌بارش در کشور خواهیم داشت و اگر هم شاهد بارش باشیم، در ماه آذر خواهد بود.

 احد وظیفه، رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی چند روز پیش درباره میزان بارندگی طی فصل پاییز اظهار کرد: از ابتدای پاییز تاکنون حدود ۲۵.۱ میلیمتر بارندگی در کشور اتفاق افتاد. در صورتی که میانگین بارش‌ها طی بلندمدت در این بازه زمانی ۳۱ میلیمتر بود و این میزان نشانگر کاهش حدود ۲۰ درصدی بارندگی‌ها نسبت به بلندمدت است.

او با بیان این که بارش‌های تهران در پاییز امسال کاهش ۸۲ درصدی داشته است، گفت: دمای کشور از ابتدای پاییز تاکنون یک درجه بیش از نرمال بود و به‌طور کلی ایران طی دو ماه گذشته پاییزی گرم و بارش‌هایی کمتر از نرمال تجربه کرده است.

در پی نفوذ سامانه بارشی به کشور و تاثیرگذاری آن روی استان تهران، مدیرکل هواشناسی استان تهران درباره اثرات این سامانه بارشی در تهران گفت: طی هفته جاری به‌ویژه در اواسط هفته کاهش دما پیش‌بینی می‌شود که در اواسط هفته شدیدتر خواهد شد و از دوشنبه به‌ویژه سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۴، ۱۵ ،۱۶ آذر) تهران دمای زیر صفر را نیز تجربه خواهد کرد.

وی ادامه داد: این کاهش دما بین ۴ تا ۸ درجه سانتیگراد خواهد بود و به‌طور متوسط در تمام سطح استان اتفاق خواهد افتاد اما در ارتفاعات بیشتر است.

به گفته غلامی همچنین طی روزهای یکشنبه و دوشنبه نیز در برخی نقاط استان تهران به‌ویژه نقاط غربی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گفته مدیرکل هواشناسی استان تهران، طی امروز (۱۳ آذر) در شهر تهران و به‌ ویژه دوشنبه بارش در ارتفاعات و نواحی شمالی پایتخت همچون تجریش‌، ولنجک و ... یعنی نواحی پای کوه به‌ صورت برف و در پایین‌دست، جنوب شهر و بخش میانی، به‌ صورت باران است.

غلامی در پایان برای جلوگیری از آسیب و خسارت ناشی از حاکمیت این وضعیت جوی توصیه کرد: در این شرایط جوی، احتیاط در سفرهای برون‌شهری، به همراه داشتن تجهیزات زمستانی هنگام سفر، لایروبی کانال‌ها، احتیاط در فعالیت کوهنوردی و پرهیز از صعود به ارتفاعات، احتیاط در عبور از حاشیه مسیل‌ها، مدیریت توزیع حامل‌های انرژی در مناطق شمالی استان، آمادگی راهداری به‌ویژه در گردنه‌های برف‌گیر و آمادگی سازمان‌های ذیربط  توصیه می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: