سیر با داشتن 400 ماده ی شیمیایی دارای فواید بی پایانی است، محققین دریافتند که مصرف سیر به پایین آوردن قند خون کمک می کند و افراد مبتلا به دیابت تحت نظر پزشک علاوه بر رعایت رژیم دارویی و غذایی خود می توانند از سیر نیز استفاده کنند.
شفاآنلاین>سلامت>عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی
با اشاره به این که سیر یک ماده ضد دیابت است و مقدار قند خون را تنظیم
میکند، گفت: تمام کسانی که قند دارند و یا چربی در بدنشان جمع میشود باید
تا حد مقدور از سیر استفاده کنند.
به گزارش شفاآنلاین:دکتر طیبه شاهی افزود: سیر یک آنتیبیوتیک و یک ضدعفونیکننده عمومی
است. اثرات ضد میکروبی، ضد سرطان و آنتیاکسیدان دارد و در ایمنی بدن هم
موثر است.
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی
گفت: سیر دارای املاح معدنی مهمی مانند سلنیوم، روی، کروم، ژرمانیوم و
ویتامینهای E، C، B، A و مقدار زیادی ید است.
وی با اشاره به اینکه سیر فشارخون را پایین میآورد، بیان کرد: این
گیاه یک آنتیبیوتیک و یک ضدعفونیکننده عمومی است. سیر کار موجودات
میکروسکوپی روده را تنظیم کرده و از تکثیر برخی باکتریهای خطرناک در
دستگاه گوارش جلوگیری میکند. به این جهت در اکثر موارد اسهال، اسهال خونی،
ورمهای معدی، احساس سنگینی و نفخ، خوردن سیر را توصیه کردهاند.
دکتر شاهی با بیان این که در
اختلالات کبدی و اختلالات غده کبدی
(تیروئیدوکلیه)، نقرس، سیاتیک، سرگیجه، احساس صدای مبهم در گوشها و
هیجانات، سیر بهعنوان یک ماده شفابخش توصیه شده است، ادامه داد: سیر یک
ماده ضد دیابت است، زیرا این گیاه مقدار قند خون را تنظیم میکند. تمام
کسانی که قند دارند و یا چربی در بدنشان جمع میشود باید تا حد مقدور از
سیر استفاده کنند. سیر میزان گلوکز خون را پایین میآورد. اثرات ضد
میکروبی، ضد سرطان و آنتیاکسیدان دارد و در ایمنی بدن هم موثر است.
وی در مورد نکات احتیاطی مصرف سیر گفت: گیاه سیر دارای طبیعت خیلی گرم
و خشک بوده و نباید با داروهای شیمیایی از جمله آسپرین که رقیقکننده خون
هستند مصرف شود.