کد خبر: ۳۰۷۳۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۱ تير ۱۴۰۱ - 2022July 02
تخم گشنیز در خانواده‌های ایرانی کمتر مورد مصرف قرار می‌گیرد در حالیکه با اطلاع از خواص آن، می‌توانیم در مصرف بیشتر غذاها از آن استفاده کرد.
سلامت معده و دندان فقط با یک دانه
به گزارش شفاآنلاین تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است. تخم گشنیز خاصیت نیرو دهنده، هضم کننده غذا است و خاصیت باد شکنی دارد.


تخم گشنیز را پودر کرده و به نسبت مساوی با شکر یا عسل مخلوط کنید که برای تقویت بدن بسیار مفید است.

برای نرم کردن سینه از جوشانده تخم گشنیز استفاده می‌کنند، بدین صورت که ۱۰ تا ۳۰ گرم از آن را در یک لیتر آب دم کرده و مانند چای با شکر بنوشید.

تخم گشنیز برای بر طرف کرن تب و سرماخوردگی مفید است. برای این منظور یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه تهیه کنید و پس از چند مرتبه مصرف، اثر معجزه آسای آن را ببینید.

تخم گشنیز شیر مادران شیرده را زیاد می‌کند، برای این منظور باید ۲ تا ۵ گرم از آن را با کمی عسل تناول کنند.

تخم گشنیز قاعده‌آور و ادرار آور است. برای تسکین درد دندان، تخم گشنیز بجوید.

خوردن تخم گشنیز معده را تقویت و به همراه غذا به هضم آن کمک می‌کند. معده و روده را ضدعفونی می‌کند و کرم کش است. برای این منظور ۲ تا ۵ گرم تخم بو داده آن مصرف شود.
جوشانده تخم گشنیز یا خوردن تخم گشنیز بو داده  اسهال خونی و بیماری‌های عفونی روده مثل تب تیفوئید را بهبود می‌بخشد، چون شدیداً میکروب کش است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: