کد خبر: ۲۹۷۹۸۸
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022January 25
دکتر چامسری توصیه می‌کند که سطح آنتی بادی در این بیماران پس از واکسیناسیون آزمایش شود و آنها باید واکسن‌های تقویت کننده کووید ۱۹ را دریافت کنند.
شفاآنلاین>سلامت>مطالعات نشان می دهد تاثیر واکسن کووید ۱۹ در مبتلایان به سرطان که تحت درمان هستند کم است.
به گزارش شفاآنلاین: نتایج یک مطالعه توسط محققان کلینیک مایو نشان داده است که بیماران مبتلا به سرطان که شیمی‌درمانی دریافت می‌کنند و تحت برخی درمان‌های هدفمند، مانند مهارکننده‌های CDK۴/۶ و درمان‌هایی که سلول‌های B را هدف قرار می‌دهند، هستند ممکن است پاسخ ایمنی ناکافی به واکسیناسیون کووید ۱۹ نشان دهند.

«سارانیا چامسری»، پزشک متخصص هماتولوژی و سرطان کلینیک مایو، می‌گوید: «برای بیماران مبتلا به سرطان که شیمی‌درمانی می‌شوند، مهم است که واکسن کووید ۱۹ دریافت کنند. این توصیه برای بیماران مبتلا به سرطان که از مهارکننده‌های CDK ۴/۶ استفاده می‌کنند نیز صدق می‌کند. این مهارکننده‌ها دسته جدیدی از داروها هستند که برای درمان سرطان سینه گیرنده هورمون مثبت و HER۲ منفی استفاده می‌شوند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «اگرچه مهارکننده‌های CDK ۴/۶ به طور معمول به اندازه شیمی‌درمانی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی در نظر گرفته نمی‌شوند، اما تحقیقات روی بیماران مبتلا به سرطان سینه که این داروها را مصرف می‌کنند نشان داد که آنها فعالیت آنتی‌بادی خنثی‌کننده کمتری از خود نشان می‌دهند.»

دکتر چامسری توصیه می‌کند که سطح آنتی بادی در این بیماران پس از واکسیناسیون آزمایش شود و آنها باید واکسن‌های تقویت کننده کووید ۱۹ را دریافت کنند.

او پیش‌بینی می‌کند اواخر امسال داده‌های بیشتری در رابطه با پاسخ‌های ایمنی گسترده‌تر به واکسیناسیون کووید ۱۹، از جمله پاسخ‌های سلولی و آنتی‌بادی در بیمارانی که شیمی‌درمانی و درمان‌های هدفمند با واکسن‌های تقویتی دریافت می‌کنند، ارائه شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: