کد خبر: ۲۹۷۹۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022January 25
«ما شاخصی از بیومارکرهای رژیمی را بر اساس گروه‌های غذایی که بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای هستند، ایجاد کرده و ارتباط آنها را با مرگ و میر ارزیابی کردیم.»
شفاآنلاین>سلامت> یافته های مطالعاتی نشان می دهد پایبندی بیشتر به رژیم غذایی مدیترانه ای طی یک پایش علمی ۲۰ ساله، با مرگ و میر کمتر در بزرگسالان بالای ۶۵ سال مرتبط است.
به گزارش شفاآنلاین: محققان دانشگاه بارسلونا اسپانیا مطالعه‌ای را در طول بیست سال روی ۶۴۲ شرکت کننده بالای ۶۵ سال انجام دادند.

پروفسور «کریستینا آندرس-لاکووا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما شاخصی از بیومارکرهای رژیمی را بر اساس گروه‌های غذایی که بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای هستند، ایجاد کرده و ارتباط آنها را با مرگ و میر ارزیابی کردیم.»

در طی بیست سال، ۴۲۵ مورد مرگ (۱۳۹ مورد به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی و ۸۹ مورد به علت سرطان) وجود داشت. پس از تجزیه و تحلیل مدل‌ها، امتیاز رژیم غذایی مدیترانه ای با استفاده از نشانگرهای زیستی با همه علل مرگ رابطه معکوس داشت.

این مطالعه استفاده از نشانگرهای زیستی غذایی را برای بهبود ارزیابی تغذیه برای افراد مسن نشان می‌دهد.
برچسب ها: ارتباط ، مدیترانه ، ریسک ، مرگ
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: