کد خبر: ۲۹۷۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022January 19
شیرین‌کننده‌ها مانند شکر طعم شیرینی دارند، اما چیزی که آنها را متمایز می‌کند این است که پس از مصرف، سطح قند خون را افزایش نمی‌دهند.
شفاآنلاین>سلامت>نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد مادران بارداری که شیرین‌کننده‌های مصنوعی زیادی مصرف می‌کنند، با احتمال بیشتر داشتن فرزندان چاق روبرو خواهند بود.
به گزارش شفاآنلاین:محققان کانادایی دریافتند موش‌های بارداری که از استویا یا آسپارتام (دو مورد از رایج‌ترین شیرین‌کننده‌ها) استفاده می‌کردند بچه‌هایی چاق‌تر داشتند.

محققان معتقدند این یافته‌ها ممکن است در مورد مادران باردار نیز صدق کند، زیرا مجموعه‌ای از مطالعات دیگر مشابه آن را در انسان‌ها نشان داده است.

«رایلین ریمر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالگری کانادا، گفت: «رژیم غذایی مادر در دوران بارداری برای سلامت کوتاه مدت و بلندمدت نوزادان بسیار مهم است.»

شیرین کننده‌های مصنوعی، یک جایگزین واقعاً مفید برای افراد مبتلا به دیابت هستند که نیاز به مراقبت از سطح قند خون خود دارند و در عین حال از غذاهای مورد علاقه خود لذت می‌برند.

شیرین‌کننده‌ها مانند شکر طعم شیرینی دارند، اما چیزی که آنها را متمایز می‌کند این است که پس از مصرف، سطح قند خون را افزایش نمی‌دهند.

محققان این مطالعه، موش‌های باردار را به سه گروه تقسیم کردند. به برخی آسپارتام، به برخی دیگر استویا، و به گروه سوم موش‌های باردار آب داده شد. کودکان آن‌ها به محض تولد، وزن شدند.

آنها دریافتند نوزادان متولد شده از مادرانی که با شیرین کننده ها تغذیه شده بودند، وزن بیشتری داشته و درصد چربی بدنشان بالاتر بود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: