تصور میشود که پاروسمی پیامد این مساله است که گیرندههای بویایی کمتری کار میکنند و باعث می شود فرد تنها برخی از اجزای بو و رایحه را احساس کند.
شفاآنلاین>سلامت> نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد: کودکان بیشتری پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ بد غذا میشوند.
به گزارش شفاآنلاین:متخصصان علوم پزشکی در انگلیس دریافتند که کروناویروس منجر شده تعداد قابل توجهی از کودکان به بیماری پاروسمی (بویاییپریشی) دچار شده اند؛ اختلالی که در آن افراد بوی عجیب و اغلب ناخوشایندی از مواد غذایی تجربه میکنند. برای افرادی که به این عارضه مبتلا هستند، شکلات می تواند بوی بنزین و لیمو بوی کلم پوسیده را بدهد.
کارشناسان اظهار داشتند: این کودکان پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ به سختی می توانند غذاهایی را که پیش از این دوست داشتند با میل بخورند. در بسیاری از موارد این بیماری باعث می شود کودک مصرف آن ماده غذایی را کنار بگذارد و ممکن است برای بسیاری از آنها اصلا غذا خوردن مشکل باشد.
تصور میشود که پاروسمی پیامد این مساله است که گیرندههای بویایی کمتری کار میکنند و باعث می شود فرد تنها برخی از اجزای بو و رایحه را احساس کند.
تخمین زده شده که ۲۵۰ هزار بزرگسال در انگلیس در نتیجه ابتلا به بیماری کووید-۱۹ دچار اختلال پاروسمی شده اند. اما در چند ماه گذشته بهویژه از سپتامبر گذشته که کووید-۱۹ در کلاسهای درس شایع تر شد، مشاهده شده که این بیماری کودکان را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.