کد خبر: ۲۹۴۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021December 05
یک جراح مغز و اعصاب هشدار داد؛
بابک زمانی گفت: باید صاحبان صنایع غذایی، میزان نمک مصرفی در غذاهای آماده را به صورت برچسب اعلام کنند زیرا در بروز سکته مغزی مؤثر بوده و نیاز بدن به مصرف نمک حدود سه گرم در روز است.
شفاآنلاین>سلامت>یک جراح مغز و اعصاب، نسبت به عوامل افزایش خطر بروز سکته مغزی، هشدار داد.

به گزارش شفاآنلاین:بابک زمانی، روز یکشنبه در نشست خبری همایش بین المللی انجمن سکته مغزی ایران که در محل انجمن برگزار شد، به تأثیر میزان نمک مصرفی در بروز سکته مغزی اشاره کرد و گفت: باید صاحبان صنایع غذایی، میزان نمک مصرفی در غذاهای آماده را به صورت برچسب اعلام کنند زیرا در بروز سکته مغزی مؤثر بوده و نیاز بدن به مصرف نمک حدود سه گرم در روز است.

وی با بیان اینکه استرس تأثیر مستقیمی در بروز سکته مغزی ندارد، اظهار داشت: عوامل خطر زا مانند آلودگی هوا، بی تحرکی، بیماری‌های زمینه‌ای ابتلاء به سکته مغزی را افزایش می‌دهد و  کرونا در این ۲ سال اخیر درمان این بیماری را مشکل کرد.

زمانی ادامه داد: با شیوع  کرونا بسیاری از بیمارستان‌های آموزشی کشور که درمان سکته مغزی را نیز انجام می‌دادند، درمان این بیماری را تعطیل کرده و فقط افراد کرونایی پذیرش می‌کردند که با مدیریت و کاهش موج‌های این بیماری، اکنون بیماران سکته مغزی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

وی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با همه مشکلات موجود، خود را به پیشرفت درمان سکته مغزی که در دنیا فاصله زیادی با آن داریم، نزدیک کنیم زیرا پزشکان جوان در این زمینه آمادگی خدمت به مردم را دارند.

در ادامه این نشست خبری، مجتبی خزایی دبیر سیزدهمین همایش بین المللی سکته مغزی نیز گفت: همایش بین المللی سکته مغزی ۲۴ تا ۲۶ آذر ۱۴۰۰ در محل کتابخانه ملی به صورت مجازی برگزار می‌شود و ۶ سخنران از کشورهای خارجی خواهیم داشت.

وی افزود: درمان سکته حاد، مدیریت و درمان سکته‌های مزمن، پیشگیری از خونریزی مغزی، بازتوانی استرسی و…، از محورهای اصلی همایش است و ۲۶ مقاله در این همایش ارائه خواهد شد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: