مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، میتوان این میزان را دوبرابر کرد.
شفاآنلاین>سلامت>مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.به گزارش شفاآنلاین: جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.
او اظهار کرد: مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، میتوان این میزان را دوبرابر کرد.
وجود اسید فولیک باعث آن میشود که با مصرف سبزیجات سبز برگ و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد؛ همچنین نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.
با پیروی از این اقدامات میتوان این بیماری را درمان و از پیشرفت سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماریهای مزمن را کاهش داد.