کد خبر: ۲۹۲۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021October 22
مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، می‌توان این میزان را دوبرابر کرد.
شفاآنلاین>سلامت>مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
به گزارش شفاآنلاین: جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.

او اظهار کرد: مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، می‌توان این میزان را دوبرابر کرد.

وجود اسید فولیک باعث آن می‌شود که با مصرف سبزیجات سبز برگ و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد؛ همچنین نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.

با پیروی از این اقدامات می‌توان این بیماری را درمان و از پیشرفت سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری‌های مزمن را کاهش داد.
برچسب ها: میوه ، تاثیر ، سیزیجات
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: