کد خبر: ۲۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - 2013May 20
شفا آنلاين -مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد نوشابه و دوغ های باز سبب ورود باکتری و ویروس های خطرناکی به بدن می شوند 
  به گزارش شفا آنلاين  بسیاری از رستوران ها با هدف تبلیغ با درست کردن دوغ های محلی تلاش می کنند تا مشتری بیشتری جذب کنند و در آمد بیشتری و از ادویه های گوناگون در ساخت آن ها استفاده می کنند. بررسی های جدید نشان می دهد، نوشابه از نوشیدنی هایی است که فقط در صورتی قابل استفاده است که متراکم و بسته بندی باشد و گاز درون آن تعبيه باشد و خرید آن به صورت باز به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا در این صورت فقط حاوی قند است و مستقیما وارد کلسیم می شود و آن را تخریب می کند. مطالعات نشان می دهد زیاده روی در مصرف دوغ های باز و غیر بهداشتی سبب تداخل عملکرد باکتری های معده و روده می شود و باعث مرگ زود رس نیز خواهد شد   منبع :باشگاه خبرنگاران . 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: