کد خبر: ۲۶۶۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020October 25
بر اساس آمار منتشرشده از سوی آژانس سلامت غذا (آناسیس)، فرانسوی‌ها در سال ۲۰۱۷ میلادی حدود چهار هزار قورباغه خورده‌اند.
شفاآنلاین>سلامت>به رغم پرورش صد هزار قطعه قورباغه در یک مزرعه در جنوب شرق فرانسه، صاحب آن می‌گوید برای تامین سفارش مایحتاج رستوران‌داران همچنان دچار مشکل است.:فرانسوا برودوکسیون در این باره گفت: به علت تعداد ناچیز مزارع پرورش قورباغه در فرانسه تامین حجم مورد نیاز کار دشواری شده است.

به گزارش شفاآنلاین:برودوکسیون تاکید می‌کند به رغم آنکه این پروژه را از سال ۲۰۱۰ راه‌اندازی کرده است، اما فروش ماهی پرورشی را منبع درآمد اصلی خود می‌داند.به گفته این پرورش‌دهنده قورباغه، امروز ۹۹ درصد از قورباغه‌های زنده‌ای که در فرانسه مصرف می‌شود از کشور‌های اروپای شرقی یا ترکیه تامین شده و فرانسه قورباغه یخ‌زده را هم از آسیا وارد می‌کند.

بر اساس آمار منتشرشده از سوی آژانس سلامت غذا (آناسیس)، فرانسوی‌ها در سال ۲۰۱۷ میلادی حدود چهار هزار قورباغه خورده‌اند.

بر اساس قانون فرانسه، شکار برخی از انواع قورباغه‌ها که در طبیعت زندگی می‌کنند با اهداف تجاری ممنوع است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: