حال که بیماری عالمگیر کرونا در هر دقیقه تعدادی از انسانها بویژه بیماران با سیستم ایمنی ضعیف از جمله بیماران عزیز دیالیزی را به کام مرگ میکشاند وقت ان رسیده است که به راهنمایی علمی و اقتصادی و انساندوستانه این استاد دلسوز ،جامعه عمل پوشانده شود
شفاآنلاين:درپي پيشنهاد پروفسور بهروزبرومند، پدر نفرولوژي نوين ايران درباره برنامه ريزي براي انجام دياليز درخانه،دكترعلي نوبخت -رييس پيشين كميسيون بهداشت و درمان مجلس و رييس هيات مديره انجمن اهداء عضو ايرانيان در نامه اي به مسوولان وزارت بهداشت خواستار بررسي هاي كارشناسي موضوع مربوطه شد.
به گزارش شفا آنلاين درنامه اين نفرولوژيست خطاب به مديرعامل سازمان بيمه سلامت و رياست مركز مديريت پيوند اعضاء و دياليز وزارت بهداشت آمده است:
کلیپ سخنان استاد ارجمند جناب اقای دکتر بهروز برومند بنیان گذار دانش نوین نفرولوژی در ایران
مبنی بر انجام همودیالیز در منزل با توجه به شیوع کرونا تقدیم و تاکید مینماید که قبل از شیوع بیماری کووید ۱۹ دولت امریکا پس از انجام مطالعات لازم دیالیز در خانه را به عنوان سیاست اصلی دولت اعلام و واحدهای بیمه گر نیز انرا مفید و به صرفه و صلاح تشخیص دادند.
حال که بیماری عالمگیر کرونا در هر دقیقه تعدادی از انسانها بویژه بیماران با سیستم ایمنی ضعیف از جمله بیماران عزیز دیالیزی را به کام مرگ میکشاند وقت ان رسیده است که به راهنمایی علمی و اقتصادی و انساندوستانه این استاد دلسوز ،جامعه عمل پوشانده شود.
به همين خاطرپیشنهاد مي گردد موافقت و دستور فرمایید موضوع درکمیته ای متشکل از نمایندگان علمی انجمن نفرولوژی ایران و کارشناسان خبره ان سازمان مطرح تا بتدریج زمینه Home Hemodialysis به خواست خدا در ایران فراهم گردد و تاکید مینماید علیرغم توسعه پیوند کلیه وCAPD( که آنهم میبایست گسترش یابد )بازهم هزاران بیمار همودیالیزی در کشورمان خواهیم داشت.
ارادتمند
دکتر علی نوبخت
با آرزوی بهترینها
پروفسور علیرضا رنجبر
بن، المان
دکتر نوبخت با این کارشان نشان دادند که در تمام مراحل زندگی شأن، در مناصب شغلی مختلف چه در وزارتخانه و چه مجلس، همیشه پیشرو خدمات نوین پزشکی بوده و هستند و دلسوزانه این موضوعات را پیگیری می کردند.
دکتر وحید جعفری
خواستم به نوبه خودم ارادت و سپاس م را ابراز کنم و بگویم برای اینکه مثل همیشه نشان دادید که برای جان و رفاه بیماران دائما در حال فکر و عمل هستید سپاسگزاریم .
چه بیماران و چه پرستارانی که از نزدیک با مشکلات و همینطور با ترس های بیماران روبرو هستیم این تلاش ها را قدر می دانیم .
انجمن پرستاران ایران نیز می توانند نظر کارشناسی شان را برای رصد بیماران در منزل اعلام و تعرفه پرستاری را نیز معین نمایند ، حتی می توان از کمک پرستاری انلاین و کشیک استفاده نمود تا بیمار و همراه بیمار بوسیله فضای مجازی با پرستار در تماس باشند.
امیدوارم جناب استاد دکتر نوبخت حقیقی برای ترسیم این راه شگرف و مفید موفق باشند و به غیر از بیمه ها با ارسال پرسشنامه هایی به بخش های دیالیز به صورت رندوم و ارسال ان به بخش های دیالیز شهرهای کشور عزیزمان ؛ بتوانند که نظر و پیشنهادات و درخواست های هم بیماران و هم پرستاران و مشکلات و فایده های «دیالیز در منزل » را داشته باشند .
باز هم سپاسگزارم که هم به فکر بیماران عزیزمان هستید و هم به فکر پرستاران و کادر درمان