کد خبر: ۲۴۷۷۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - 2014June 13
شفا آنلاين-شیرینی سازان ژاپنی با ساخت نوع جدیدی از کیک برنجی محصولی خوراکی مانند یک قطره بزرگ از آب تهیه کردند.
به گزارش شفا آنلاين،این کیک شیرین و ساده است و معمولا با پودر سویا و شربت شکر تهیه می شود.و به محض خوردن آن در دهان مانند آب روان می شود.و به مدت محدودی قابل نگهداری در دمای اتاق است و پس از 30 دقیقه ذوب می شود.





باشگاه خبرنگاران
برچسب ها: کیک ، قطره ، آب
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: