مصرف نان های تولید شده با آرد سفید منجر به از بین رفتن ذخایر آهن بدن می شود و به مرور زمان منجر به پوکی استخوان می شود
شفاآنلاین>سلامت>شاید بسیاری از ما تصور کنیم همین که غذاهای چرب و شور نخوریم یعنی تغذیه ای سالم داریم اما جالب است بدانید که این همه راه نیست و گاهی بدون آن که متوجه باشیم، خوراکی هایی می خوریم که ناسالم هستند.
به گزارش شفاآنلاین، مروری بر غذاهایی که در طول شبانه روز می خوریم نشان می دهد که بسیاری از ما بدون آن که متوجه باشیم تغذیه ای ناسالم داریم. در ادامه به سه خوراکی ناسالم که روزانه مصرف می کنیم اشاره خواهیم کرد:
نان آرد سفید
حتی اگر اولین ماده نان شما "آرد گندم" باشد. باز هم آرد سفید برای سلامتی شما خطرناک است. این موضوع را بسیاری از افراد نمی دانند یا می دانند و به آن توجهی نمی کنند. مصرف نان های تولید شده با آرد سفید منجر به از بین رفتن ذخایر آهن بدن می شود و به مرور زمان منجر به پوکی استخوان<bone> می شود.
غذاهای سرخ شده و نیمه آماده
مرغ سرخ شده، ناگت، سیب زمینی یا بسیاری دیگر از خوراکی های نیمه آماده که یک بار سرخ شده اند، برای سلامتی بسیار خطرناک محسوب می شوند. اما افراد مختلف به علت مشغله کاری و مواردی مشابه به جای طبخ غذای خانگی از غذاهای سرخ شده و نیمه آماده استفاده می کنند.
طبق بررسی سال 2015 که در ژورنال Advances in Nutrition منتشر شده است ، کارشناسان نتیجه گرفتند غذاهای نیمه آماده و سرخ شده در افزایش ریسک ابتلا به سرطان نقش دارند.
دسرهای رستوران
شاید شما هم از افرادی باشید که فکر می کنید دسرهای قنادی و رستوران سالم تر از دسرهای رستوران های کوچک و کافی شاپ ها هستند و عادت دارید در هر رستورانی حتما دسر هم سفارش دهید. اما جالب است بدانید هر بار که دسر سفارش می دهید خود را به مصرف شکر، کالری و چربی دعوت می کنید. بنابراین، دسرهای رستوران واقعا خطرناک هستند زیرا قسمتها غالب این نوع دسرها را سدیم تشکیل می دهد.انتخاب