ماده اصلی کاسپاایسین موجود در فلفل دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم و ضد روماتیسم است
شفاآنلاین>سلامت>عضو هیات علمی دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: فلفل ضد آسم، درمان کننده عفونتهای دستگاه تنفسی و ضد سرطان است.
به گزارش شفاآنلاین، فلفل ضد اکسیدان، کاهنده کلسترول خون و چربی و همچنین دارای خاصیت کاهش چسبندگی پلاکت است.
این عمل از لخته شدن خون و ایجاد سکته<Stroke> جلوگیری میکند.
محمد اکبرزاده خاطرنشان کرد: ماده اصلی کاسپاایسین موجود در فلفل دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم و ضد روماتیسم است.
وی اظهار کرد: فلفل گیاهی است علفی و یکساله که تا ارتفاع ۶۰ سانتیمتر رشد میکند.
برگهای این گیاه بیضی شکل، نوک تیز و به صورت منفرد بر روی ساقه قرار گرفته است.
یکی از پر مصرفترین چاشنیها
فلفل، یکی از پر مصرفترین چاشنیها، با متوسط مصرف سرانه حدود ۵ گرم در روز در برخی نواحی آسیای جنوب شرقی است.
اکبرزاده به ترکیبات مهم فلفل سبز، اشاره و اظهار کرد: فلفل، دارای ۵٫۱ درصد ترکیبات تند و سوزاننده به نام اولئورزین است.
مهم ترین ترکیب اولئورزین به نام کاسپاایسین است که ساختمان فنلی دارد و بسیار تند و سوزاننده است.
ترکیبات مهم دیگر فلفل، شامل کاروتنوئید، ویتامینA و C و مقدار کمی اسانس است.
خاصیت فلفل
فلفل، باز کننده برونشها، محرک گردش خون، حشره کش، مقوی معده، ادرار آور، هضم کننده، گرمازا و نگهدارنده آب در بدن است.
عضو هیات علمی دانشگاه علومکشاورزی ساری خاطرنشان کرد: دانه های فلفل، سبز یا قرمز ممکن است سمی باشند.
مصرف بیش از اندازه فلفل، قرمز ممکن است به کبد و دستگاه هاضمه آسیب برساند، به همین دلیل باید در مصرف آن احتیاط کرد. ایسنا