رئیس سازمان غذا و دارو مطرح کرد؛
وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در مورد ایمنی غذا وظایفی دارند و در موضوع ایمنی و امنیت غذا در بسیاری از موارد با برخی سازمانها همپوشانیهایی وجود دارد
شفا آنلاین>سلامت>رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: بیماریهای غیر واگیر از مواردی هستند که همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژهای به آنها شود.
به گزارش شفا آنلاین: محمدرضا شانه ساز، در سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی و بیست و ششمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین عوامل و فاکتورهای تاثیرگذار در تامین سلامت مردم،<Providing people with health> دسترسی به غذای سالم و ایمن است، اظهار کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در مورد ایمنی غذا وظایفی دارند و در موضوع ایمنی و امنیت غذا در بسیاری از موارد با برخی سازمانها همپوشانیهایی وجود دارد.
وی بابیان اینکه غذای سالم یکی از عوامل مهمی است که از بیماریهای همهگیر و اپیدمی پیشگیری میکند، افزود: بیماریهای غیر واگیر از مواردی هستند که همچنان باید در حوزه مواد غذایی و صنایع غذایی نگاه ویژهای به آنها شود و در زمینه بیماریهایی چون قلبی و عروقی، دیابت و...، نحوه تغذیه و سلامت غذایی بسیار حائز اهمیت است.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: اگر نقش صنایع غذایی نبود ما امروز در چنین جایگاهی نبودیم و الان معضلات بسیاری داشتیم. متخصصین و افراد کاردان در این حوزه سرمایهگذاری کرده و با دانش و فکر و اندیشه به همراه برنامههایی که در سازمان غذا و دارو ظرف چند سال گذشته در زمینه کاهش مواد قندی و نمک مواد غذایی، کارهای شایان توجهی بوده است.
وی با اشاره به اجرای کمپین فشارخون، گفت: پیشبینی میشد که حدود ۳۰ میلیون نفر در قالب این طرح غربالگری شوند اما خوشبختانه بیش از ۳۰ میلیون نفر پایش و منجر به شناسایی ۲.۵ میلیون مورد جدید مبتلا فشارخون شد.
شانه ساز با تأکید بر اینکه ایمنی و امنیت غذایی با هم همپوشانی دارند، افزود: در حوزه غذا حدود ۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار ارز برای کمتر از ۲۰ درصد واردات اختصاص مییابد و بیش از ۸۰ درصد تولیدات مواد غذایی در داخل صورت میگیرد که اگر این گونه نبود با مشکلات بسیار عدیدهای مواجه میشدیم.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت های خالی در کارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد که از فعالان صنعت غذا میخواهیم در زمینه ظرفیتهای خالی این حوزه اهتمام بیشتری داشته باشند و سازمان غذا و دارو نیز این صنعت را حمایت میکند.
شانه ساز، از فعالان صنعت غذا خواست روی ورود بیشتر دانشهای جدید در حوزه غذا برای تولیدات محصولات غذایی جدیت بیشتری داشته باشند، چراکه این موضوع باعث گسترش صادرات در این حوزه میشود.مهر