افرادی که کنسرو مصرف می کنند آلبومین زیادی در ادرارشان وجود دارد این در حالی است که وجود آلبومین در ادرار با بیماری های قلبی و عروقی در ارتباط است و خطر بروز سکته دیابت و بیماری آلزایمر را افزایش میدهد.
بشفا آنلاين :سیاری از افراد از غذاهای کنسروی استفاده می کنند اما بررسیهای اخیر نشان می دهد نوعی ماده شیمیایی که از آن برای تولید جداره داخل قوطی کنسرو استفاده میشود می تواند به کلیهها آسیب برساند.به گزارش شفا آنلاين به نقل از گوگل هلث ،محققان با بررسی 667 فرد 16 تا 19 ساله دریافتند میزان بالا بودن آلبومین در ادرار از نشانههای ناراحتی کلیه است.افرادی که کنسرو مصرف می کنند آلبومین زیادی در ادرارشان وجود دارد این در حالی است که وجود آلبومین در ادرار با بیماری های قلبی و عروقی در ارتباط است و خطر بروز سکته دیابت و بیماری آلزایمر را افزایش میدهد.اگر چه رژیم غذایی ناسالم و نداشتن فعالیت جسمی عامل خطر چاقی مفرط و بیماری قلبی عروقی است بنابراین برای پیشگیری از این شکلات باید از مصرف غذاهای کنسروی بپرهیزید.