شفا آنلاین- رییس مرکز تحقیقات بیماری های کلیوی و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از راه اندازی مرکز تحقیقات نفرولوژی خبر داد.
به گزارش شفا آنلاین، دکترعباس بصیری در ششمین جشنواره علمی – پژوهشی بوعلی سینا، اظهار داشت: مرکز تحقیقات بیماری های کلیوی و مجاری ادراری دانشگاه شهید بهشتی از سال 1378 شروع بکار و در سال 1379 موافقت وزارت بهداشت را کسب کرد.
وی افزود: این مرکز تحقیقاتی از ابتدای فعالیت نیازسنجی را اساس حوزه های مورد تحقیق خود قرار داد.
به گفته وی خطوط پژوهش در مرکز تحقیقات بیماری های کلیوی و مجاری ادراری دانشگاه شامل انکویورولوژی، پیوند کلیه، سنگ و درمانی اندوسکوپی بیماری های کلیوی است.
رییس مرکز تحقیقات بیماری های کلیوی و مجاری ادراری دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: حاصل کارهای تحقیقاتی این مرکز کسب رتبه برتر توسط اساتید و محققین در هفت دوره از جشنواره رازی است. مجله ارولوژی نیز در این جشنواره به عنوان مجله برتر انتخاب شد.
بصیری افزود: از فعالیت های شاخص مرکز تحقیقات بیماری های کلیوی و مجاری ادراری دانشگاه، تاسیس آزمایشگاه تحقیقاتی کشت سلولی و مولکولی بود که با پیشرفته ترین تجهیزات و امکانات در حال انجام فعالیت است.
وی در خصوص مجله ارولوژی ایران گفت: این نشریه اولین مجله خاورمیانه بود که وارد نمایه های بین المللی شد و امکان معرفی بسیاری از محققان و پژوهشگران در سطح بین المللی را فراهم کرد.
علی اصغر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز گفت: تحقیق و پژوهش به معنای تولید مقالات نیست، زمانی تحقیقات ارزشمند تلقی می شوند که علاوه بر پاسخگویی به نیازهای جامعه با تولید فناوری منجر به تولید ثروت ملی شود.
وی افزود: با انجام پژوهش های کاربردی شاهد کاهش چشمگیر مشکلات نظام سلامت خواهیم بود و برگزاری جشنواره های پژوهشی روحیه تحقیق را گسترش و تعمیم می بخشد.
به گفته وی، در 15 سال گذشته پژوهش و تحقیقات در کشور روند روبه رشدی داشته و خوشبختانه گروه پزشکی 58/14درصد تولیدات علمی را به خود اختصاص داده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه این دانشگاه 61 مرکز تحقیقاتی را تحت پوشش دارد، اظهار داشت: هدف از ایجاد مراکز تحقیقاتی این است که با همکاری دیگر مراکز تحقیقاتی و انجمن ها روحیه تحقیق و پژوهش را گسترش دهند و یاری دهنده نظام سلامت باشند.
پیوندی یادآور شد: باید زمینه ای فراهم سازیم تا پژوهشگران احساس امنیت کنند و بتوانند قابلیت ها و توانمندی های خود را نمایان سازند.
وی گفت: مرکز تحقیقاتی بیماری های کلیوی و مجاری ادراری از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است، امیدواریم دیگر مراکز تحقیقاتی نیز در جهت گسترش تحقیقات و پژوهش های کاربردی گام بردارند.
در ششمین جشنواره علمی – پژوهشی بوعلی سینا از پژوهشگران برتر در حیطه تخصصی بیماریهای کلیه و مجاری ادراری تجلیل شد.