شفا آنلاین:معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ما افزوده شدن یک سری بندها را به ماده 41 قانون برنامه پنجم توسعه در لایحه بودجه 93 به عنوان بندهای الحاقی به کمیسیون تلفیق- که متشکل از کمیسیون برنامه و بودجه و نمایندگان کمیسیونهای دیگر است- پیشنهاد میکنیم.
به گزارش شفا آنلاین،دکترمحمود گلزاری افزود: کل بودجه کشور بنا به گفته دکتر نوبخت- معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی- در سال آینده انقباضی و کم شده است و بودجه وزارت ورزش و جوانان از 490 میلیارد تومان به 386 میلیارد تومان رسیده و 21 درصد کاهش یافته است.
وی با بیان این که بودجه به دو دسته عمرانی و جاری تقسیم میشود، گفت: بودجه جاری ما نسبت به سال 92 از 115 میلیارد تومان به 140 میلیارد تومان افزایش یافته است و امتیاز بودجه جاری این است که دست مسوولان برای خرج کردن آن باز است و85 تا صد درصد آن را میتوان خرج کرد.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه اظهار کرد: ما نمیتوانیم با بودجه اختصاصی وزارت ورزش و جوانان برای چند میلیون نفر شغل ایجاد کنیم. این وزارتخانه باید با بودجه خود وزارتخانه و سازمانهای دیگر را فعال کند و به حوزه جوانان آنها جهت بدهد. به عنوان نمونه وزارت علوم، بودجهای دارد و اردوهای دانشجویی در زمینههایی مانند فرهنگی و علمی برگزار میکند. وزارتخانههای آموزش و پرورش و بهداشت و بسیج نیز در این زمینهها بودجههایی دارند.
گلزاری افزود: اگر نهادی مانند وزارت ورزش و جوانان نباشد که اولویت فعالیتها را با توجه به نیازهای کنونی جوانان و آسیبها مشخص کند، دستگاههای دیگر بودجه خود در حوزههای مرتبط با جوانان بدون هماهنگی با یکدیگر خرج میکنند و یکی قویتر و دیگری ضعیفتر این کار را انجام میدهد.
وی تاکید کرد: کار ما این نیست که خودمان بودجه خرج کنیم. ما از بودجه خود باید برای کارهایی مانند انجام مطالعه دقیق درباره اولویتها استفاده کنیم و با سازمانها تماس داشته باشیم و از طریق ستاد ملی ساماندهی دور یک میز بنشینیم و بودجه دستگاهها را در یک مسیر قرار دهیم و اقدامات آنها را پیگیری کنیم.
گلزاری در پایان گفت: هدف فعال کردن، هماهنگسازی سازمانها و پیگیری و ارزیابی بودجه آنهاست و ما میتوانیم بخشی از این اهداف را با بودجه وزارت ورزش و جوانان انجام دهیم و بخش دیگر را با کدخدامنشی محقق کنیم. به عنوان نمونه ارتباط نزدیک و دوستانه من با وزیر آموزش و پرورش باعث شود درباره اولویتهای آموزش و پرورش به توافق برسیم. این گونه اقدامات نیازمند تلاش است و چندان به بودجه نیاز ندارد؛ البته برای مطالعات، هماهنگی بین دستگاهها و جمع کردن مدیران و تشکیل کارگروه نیاز به بودجه داریم.
در بخشی از ماده41 قانون برنامه پنجم توسعه دستگاهها موظف میشوند که در ذیل بودجه سنواتی خود با توجه به سند منشور جوانان مبلغی را به ساماندهی امور جوانان اختصاص دهند.
ایسنا