شفا آنلاین:یک روانشناس کودک به خانوادهها توصیه کرد: به رفتارهای قهرگونه فرزندانشان معنای قهر ندهند، تا او به این کار عادت نکند.
به گزارش شفا آنلاین،عظیم عظیمی از قهر کردن به عنوان یک رفتار اجتماعی نامناسب در کودکان یاد و خاطرنشان کرد: این رفتار بیش از هر چیز به خاطر تقلید کودکان صورت میگیرد.
به گفته این روانشناس کودک، کودکان با دیدن الگوهای همسن خود از این سبک برای مقابله با آنچه که خواست آنها نیست استفاده میکنند و در واقع از قهر کردن به عنوان راهی برای رسیدن به خواستههای خود استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه این رفتار در برخی از کودکان می تواند جنبههای ذاتی داشته باشد، به خانوادهها توصیه کرد تا با استفاده از روش دوری گزیدن و طفره رفتن از تقویت این رفتار در کودکانشان جلوگیری کنند.
عظیمی افزود: اگر اطرافیان به این رفتار کودکان معنای قهر بدهند، به طور مستقیم به او یاد میدهند که برای رسیدن به اهدافش از این حربه استفاده کند.
عظیمی افزود: قهر کردن یک ویژگی شخصیتی است که اکثر انسانها با آن مواجه می شوند و در صورت مشاهده این رفتار از آن الگوبرداری میکنند.
وی گفت: قهر کردن به عنوان یک رفتار اجتماعی در کودکان زمانی اتفاق میافتد که از عهده کاری برنیایند که طفره رفتنهای والدین سبب فراموش شدن این اخلاق در کودک میشود.
ایسنا