کد خبر: ۱۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۱ - 2013March 19
ارزش غذايي و فوايد نان سبوس دار به اندازه اي است كه مصرف روزانه آن مي تواند خطر ابتلا به بيماري قلبي و گوارشي را تا 40 درصد كاهش دهد..
شفا آنلاين :ارزش غذايي و فوايد نان سبوس دار به اندازه اي است كه مصرف روزانه آن مي تواند دخطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و گوارشي را تا 40 درصد كاهش دهد.دکتر عماد معصومي متخصص تغذيه با اعلام اين مطلب گفت: نان مهمترين مواد غذايي است كه مصرف آن بين مردم بسيار متداول است و در واقع كمتر فردي را مي توان يافت كه در سبد غذايي او نان نباشد. وي با بيان اينكه نان هاي سبوس دار در مقايسه با ساير نان ها داراي فوايد بيشتري هستند تصريح كرد: در واقع هر چه سبوس آرد بيشتر باشد ارزش غذايي و كيفيت نان بيشتر مي شود.معصومي با اشاره به اينكه تاثير نان سبوس دار در پيشگيري يا كاهش خطر برخي بيماري ها به اثبات رسيده تاكيد كرد: ارزش غذايي و فوايد نان سبوس دار به اندازه اي است كه مصرف روزانه آن مي تواند خطر ابتلا به بيماري قلبي و گوارشي را تا 40 درصد كاهش دهد..وي يادآور شد: مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذايي از جذب سريع و بيش از اندازه قند و چربي در خون پيشگيري كرده و از اين طريق خطر بروز بيماري ها و نارسايي هاي مرتبط با افزايش قند و چربي خون را كاهش مي دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: