شفا آنلاین>سلامت>افراد کم خون باید مصرف برخی مواد غذایی را به حداقل برسانند.
  	 	
 	به گزارش شفا آنلاین،محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی با
 اشاره به مواد غذایی که جذب آهن در بدن را کاهش میدهند، گفت: چای، قهوه، 
سبوس غلات و پوست حبوبات باعث کاهش جذب آهن در بدن میشوند. 
وی
 ادامه داد: سبزیجات با وجود فواید بسیاری که دارند اما نباید در مصرف آنها
 زیاده روی شود، چون باعث سرعت عبور مواد غذایی از روده شده و فرصت جذب آهن
 کاهش مییابد.
عزیزی
 در ادامه افزود: افراد کم خون باید سعی کنند مصرف مواد ذکر شده را به 
حداقل رسانده و مصرف چای و قهوه را به 2 ساعت قبل و یا بعد از غذا خوردن 
موکول کنند.
 
این
 متخصص صنایع غذایی در بخش پایانی در رابطه با مواد غذایی مفید برای افراد 
کم خون گفت: انواع گوشتها به خصوص گوشت قرمز و جگر و همچنین انواع میوه، 
مثل انار، انواع خشکبارهایی نظیر: توت خشک، انجیر و برگه ها و در ضمن 
حبوبات بدون پوست نیز برای جذب بیشتر آهن در بدن مفید هستند.yjc