شفا آنلاین>سلامت>بعضی از گیاهان حاوی مقدار زیادی پروتئین بوده و این مواد جایگزین مناسب گوشت است.
  	 	
 	به گزارش شفا آنلاین،دکتر بسکی متخصص تغذیه  گفت:
 گیاهان همیشه کالری کمتری در مقایسه با گوشت داشته و در نتیجه بیماریهای 
کمتری را به همراه دارند و این گیاهان با محیط زیست سازگاری بیشتری دارند. 
وی
 بیان کرد: گیاهان زیادی به علت داشتن پروتئین جایگزین مناسبی برای گوشت 
هستند، مصرف با برنامه این گیاهان سبب کاهش هزینه خانواده شده و همچنین 
افراد از بیماریهای گوشت قرمز در امان هستند.
بسکی
 ابراز داشت: مقدار 25 آمینواسید پروتئین کافی بدن برای یک هفته است که این
 مقدار آمینو در گیاهان بسیاری از جمله گندم سیاه، شاهدونه و سویا موجود 
است.
این
 متخصص ادامه داد: سویا و گیاهان حاوی پروتئیندار دارای مقدار زیادی 
کلسیم، آهن و امگا 3 است که خاصیت ضدسرطانی بیشماری در این نوع گیاهان 
موجود است.
وی
 با بیان این که سویا بهترین جایگزین گوشت قرمز است، تصریح کرد: سویا حاوی 
مقدار زیادی پروتئین و آمینواسید بوده و روغن آن برای خون مؤثر است و سبب 
بالا رفتن کلسترول خون نمیشود و همچنین مقدار آهن موجود در سویا با گوشت 
قرمز برابری میکند و سویا سرشار از ویتامین B12  است که این ویتامین 
فاکتوری مؤثر برای ساخت سلولهای خونی و عصبی  است و در تشکیل DNA سودمند 
میباشد.
بسکی
 در پایان گفت: لوبیا سبز، بذر گنهگنه، کنجد، تخمه آفتابگردان، کره بادام
 زمینی، بلغور گندم، شیر غیرلبنی از دیگر گیاهان حاوی پروتئین بوده که در 
برنامهغذایی جایگزین مناسبی برای گوشت است.yjc