شفا آنلاین>سلامت>مصرف نارنج و لیموی تازه همراه کله و پاچه، جذب چربی را در بدن کاهش میدهد.
  	 	
  	
به گزارش شفا آنلاین، پاچه گوسفند در مقایسه با سایر قسمتهای آن که مورد مصرف غذایی قرار 
میگیرد چربی کمتری دارد و منبع پروتئینی مناسب برای بدن به شمار میرود. 
پاچه
 گوسفند و گاو به دلیل اینکه حاوی کلسترول بوده مصرف آن بیشتر از دو بار در
 ماه توصیه نمیشود ولی با این وجود نسبت به مغز کلسترول بسیار کمتری داشته
 و در واقع مصرف آن برای درمان پوکی استخوان و افرادی که مدام دچار شکستگی 
استخوان میشوند، مناسب است.
هر مغز گاو و گوسفند
 به اندازه 8 تخم مرغ کلسترول داشته بنابراین مصرف آن برای بدن ضرر دارد، 
البته مصرف مقدار اندک آن در فواصل طولانی برای نوجوانان در حال رشد موردی 
ندارد.
مصرف نارنج و لیموی تازه همراه کله و پاچه، جذب چربی را در بدن کاهش میدهد.
صفوی
 با اشاره به اینکه بدن انسان روزانه به 3 واحد گوشت و پروتئین نیاز دارد، 
گفت: زبان گوسفند 3 واحد و پاچه 2 واحد پروتئین به شمار میرود، بنابراین 
بیمارانی که کلسترول داشته و یا دچار نقرس هستند نباید از کلهپاچه استفاده
 کنند.
وی افزود: مصرف آبغوره، نارنج و لیموی 
تازه به دلیل داشتن آنتیاکسیدان همراه کلهپاچه جذب چربی را کاهش میدهد، 
همچنین بهتر است کلهپاچه را به عنوان غذای اصلی و در وعده ظهر استفاده 
کنیم.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: افرادی که 
عادت دارند هنگام ظهر، وعده ناهار را زودتر میل کنند، بهتر است از مصرف 
کلهپاچه برای صبحانه بپرهیزند.