به گزارش شفا آنلاین،مرتضي
جعفري اظهار کرد: «در مراسم صبحانه سالم به دانشآموزان مواد مغذي مانند
شير، پنير و ميوه داده ميشود و آموزشهاي لازم براي سلامتسازي بيشتر
وعدههاي غذايي به دانشآموزان داده ميشود.» معاون غذا و دارو دانشکده
علوم پزشکي آبادان بيان کرد: «پس از آن نيز يک مسابقه با موضوع ايمني غذا
بين دانشآموزان برگزار ميکنيم که به برندگان جوايزي اهدا ميشود.»وي
با اشاره به برنامههاي معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکي آبادان در
آئين نمازجمعه اين هفته آبادان، اظهار کرد: «غرفهاي براي انتشار
بروشورهاي آموزشي مرتبط با غذاي سالم را در مراسم نماز جمعه در نظر
گرفتهايم.» جعفري گفت: «همچنين برنامه داريم توليدکنندگان مواد غذايي را
مجاب کنيم تا ميزان نمک، شکر و افزودنيهاي خوراکي را بارنگ روي محصول مشخص
کنند.»
وي با اشاره به طرحي تحت عنوان PMS اظهار داشت: «بر اساس اين طرح آزمايش و پايش روي مواد غذايي بعد از عرضه انجام ميشود و ازآنجاييکه تاکنون آزمايشهاي ما پيش از عرضه بوده از کيفيت مواد غذايي در بازار اطلاع بيشتري پيدا ميکنيم.» جعفري افزود: «چنانچه مشکل کيفي در محصول خوراکي که در حال عرضه است پيدا کنيم، فوراً به کارخانه سازنده هشدار لازم داده ميشود تا مشکل را برطرف کند.